Για «εκδικητική στάση» και «σχέδιο εξόντωσης» από την Ευρωλίγκα μιλάνε στον Παναθηναϊκό
Εξαλλοι είναι οι διοικούντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την τιμωρία - μαμούθ που επιβλήθηκε στην ομάδα από την Ευρωλίγκα. Οι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 100.000 ευρώ, για το 4ο ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι πρωτοφανής.
Εξαλλοι είναι οι διοικούντες στην ΚΑΕ Παναθηναϊκός με την τιμωρία – μαμούθ που επιβλήθηκε στην ομάδα από την Ευρωλίγκα. Οι τέσσερις αγωνιστικές κεκλεισμένων των θυρών, αλλά και πρόστιμο 100.000 ευρώ, για το 4ο ματς με τη Μπαρτσελόνα είναι πρωτοφανής.
Μάλιστα οι «πράσινοι» κάνουν λόγο για οργανωμένο σχέδιο εξόντωσης, καθώς η συγκεκριμένη ποινή είναι σχεδόν τα μισά χρήματα από το μπόνους για την κατάκτηση της Ευρωλίγκας που φτάνει τα 250.000 ευρώ, ενώ το συνολικό φετινό ποσό με το οποίο έχουν τιμωρηθεί είναι 300.000!
Ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει το δικαίωμά του να καταθέσει έφεση (αφορά μόνο την ποινή τριών αγωνιστικών και 40.000 ευρώ από τον αθλητικό δικαστή κι όχι τη μία από την ίδια την Ευρωλίγκα) ελπίζοντας σε μείωση της ποινής.
Μίλαν και Γιουβέντους έμειναν για δεύτερη φορά φέτος στο 0-0, με το αποτέλεσμα να βολεύει την πρωτοπόρο Ίντερ που πλησίασε ακόμη πιο κοντά στο πρωτάθλημα.
Το... έλα να δεις έγινε σε ματς της Ουέσκα με τη Σαραγόσα, όταν ο τερματοφύλακας των φιλοξενούμενων, αφού αντίκρισε τη κόκκινη κάρτα, στη συνέχεια όρμησε σε αντίπαλο και τον ξάπλωσε κάτω με μπουνιά!
Χάρη σε γκολ του Χρήστου Τζόλη η Μπριζ «σφράγισε» σημαντική εκτός έδρας νίκη επί της Γάνδης (2-0) και υπολείπεται δύο βαθμούς της πρωτοπόρου Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ
Η επιστροφή του Αμερικανού προσφέρει πολλά στον Μπαρτζώκα ενόψει Μονακό και ο σέντερ των πειραιωτών έδειξε κόντρα στην ΑΕΚ πως είναι έτοιμος να δώσει σημαντικές λύσεις