Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ο Παναθηναϊκός θα τρέχει με αγγλικό... Ρούτερ στην Παιανία

Ο Παναθηναϊκός θα τρέχει με αγγλικό… Ρούτερ στην Παιανία

Συνεχίζεται ή μάλλον ολοκληρώνεται η στελέχωση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας περιόδου ολοκληρώνεται. Όπως έγινε γνωστό την Μ. Δευτέρα, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι ο 45χρονος Στιβ Ρούτερ, που μαζί με τον Ολλανδό γυμναστή Γιουσέφ Φος και πιθανότατα τον Γιάννη Βονόρτα θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ. Ο Γιάννης Βονόρτας στη πρώτη προπόνηση των πράσινων μετά το διήμερο ρεπό είδε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να μην μπαίνει σε φουλ ρυθμούς.

Συνεχίζεται ή μάλλον ολοκληρώνεται η στελέχωση του τεχνικού τιμ του Παναθηναϊκού εν όψει της νέας περιόδου ολοκληρώνεται. Όπως έγινε γνωστό την Μ. Δευτέρα, άμεσος συνεργάτης του Γιάννη Αναστασίου στον πάγκο του «τριφυλλιού» θα είναι ο 45χρονος Στιβ Ρούτερ, που μαζί με τον Ολλανδό γυμναστή Γιουσέφ Φος και πιθανότατα τον Γιάννη Βονόρτα θα αποτελέσουν το τεχνικό τιμ.

Ο Βρετανός μέχρι πρότινος υπεύθυνος εκπαίδευσης προπονητών της Αγγλικής Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου (Coach Education Manager, Football Development FA ο ακριβής τίτλος του) χαίρει και της απόλυτης εμπιστοσύνης του τεχνικού διευθυντής της ακαδημίας των «πράσινων», Γιάννη Σαμαρά, ενώ έχει βρεθεί τα τελευταία τρία χρόνια τρεις φορές στην Παιανία για σεμινάρια στους προπονητές της ακαδημίας.

Με τις ευλογίες του Γιάννη Αναστασίου, ο οποίος επίσης τον γνωρίζει πάρα πολύ καλά, ο Ρούτερ αναμένεται να… επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα. Εξάλλου, τον Μάρτιο του 2011 είχε έρθει για πέντε μέρες και έκανε καθημερινές διπλές προπονήσεις στους τεχνικούς των υποδομών του Παναθηναϊκού έχοντας την ευκαιρία να τους γνωρίσει όλους και να συνεργαστεί μαζί τους.

Με το βλέμμα στον Γιούρκα

Επιστροφή στις προπονήσεις για τους παίκτες του Παναθηναϊκού με τους πράσινους ουσιαστικά να ξεκινάνε την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με την Ξάνθη καθώς αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μόνο μια μέρα ρεπό.

Ο Γιάννης Βονόρτας στη πρώτη προπόνηση των πράσινων μετά το διήμερο ρεπό είδε τον Γιούρκα Σεϊταρίδη να μην μπαίνει σε φουλ ρυθμούς ακόμα και το πιθανότερο είναι ότι δεν θα ρισκάρει με τον διεθνή άσο. Ο Σεϊταρίδης γυμνάστηκε μόνος του σε πιο χαλαρούς ρυθμούς από ότι οι υπόλοιποι πράσινοι.

Από εκεί και πέρα εκτός προπόνησης έμειναν και οι Μαυρίας, Κουίνσι και Φουρλάνος με τον τελευταίο να έχει ενοχλήσεις στο ισχίο. Βέβαια πλην του Μαυρία πολύ δύσκολα οι Κουίνσι και Φουρλάνος θα έπαιρναν χρόνο συμμετοχής στο ματς με την Ξάνθη.

Σε ότι αφορά το πρόγραμμα εκγύμνασης οι ποδοσφαιριστές του Παναθηναϊκού ξεκίνησαν με ζέσταμα και συνέχισαν με ασκήσεις κυκλοφορίας της μπάλας. Ακολούθησε δίτερμα με περιορισμούς και το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ελεύθερο δίτερμα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Αυτά μόνο ο Ολυμπιακός: Διεκδικεί 6 ευρωπαϊκά σε 4 αθλήματα!

Δεν υπάρχει αυτό που έχει καταφέρει ο Ολυμπιακός, καθώς βρισκόμαστε στο δεύτερο μισό του Απρίλη και διεκδικεί ακόμα 6 ευρωπαϊκά σε 4 διαφορετικά αθλήματα!

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024