O Robert Kubica επιβεβαίωσε τις φήμες ότι οδήγησε στον εξομοιωτή της Mercedes AMG F1. «Έκανα δοκιμές αλλά δεν μπορώ να πω περισσότερα για το πόσες φορές και πόσους γύρους» ήταν η δήλωσή του.

Ο πρώην πιλότος της Formula 1, έχει στενή σχέση με τον επικεφαλής της Mercedes AMG F1, Toto Wolff, ο οποίος τον περασμένο Ιανουάριο είχε μεσολαβήσει για να δώσει στον Πολωνό τη δυνατότητα για μια δοκιμή στο πρωτάθλημα DTM. Ύστερα από εκείνη τη δοκιμή, ο T. Wolff είχε πει ότι αν ο R. Kubica θελήσει να επιστρέψει στις πίστες της F1, θα ήθελε να συνεργαστεί μαζί του.

Αφορμή για τα όσα ακούγονται περί R. Kubica και Mercedes, ήταν οι αναφορές μέλους άλλης ομάδας της Formula 1 που είδε τον Πολωνό στο αεροδρόμιο του Heathrow του Λονδίνου, πηγαίνοντας στην πόλη Brackley, την έδρα της Mercedes AMG F1.

«To να με δει κάποιος στο Heathrow, δεν σημαίνει απαραίτητα ότι πηγαίνω στη Mercedes. Πηγαίνω εκεί και για άλλους, άσχετους λόγους» ήταν το σχόλιο του R. Kubica, ο οποίος πρόσφατα αποκάλυψε ότι έχει αναρρώσει πλήρως από τον τραυματισμό του και είναι έτοιμος να ξαναμπεί σε μονοθέσιο.

Υπενθυμίζεται ότι το 2011, ο Πολωνός κινδύνευσε να χάσει το δεξί χέρι του ύστερα από σοβαρό ατύχημα που είχε στο Ράλλυ Ronde di Andora της Ιταλίας.

auto.in.gr