Ανάπηρο χρυσόψαρο κολυμπά με αναπηρική καρέκλα
Ο καημένος ο Γκόλντι είχε πρόβλημα πλευστότητας και έπεφτε συνέχεια στο βυθό. Μπόρεσε όμως να κολυμπήσει ξανά ελεύθερος χάρη στο υποβρύχιο αντίστοιχο ενός αναπηρικού αμαξίδιου.
Ο καημένος ο Γκόλντι είχε πρόβλημα πλευστότητας και έπεφτε συνέχεια στο βυθό. Μπόρεσε όμως να κολυμπήσει ξανά ελεύθερος χάρη στο υποβρύχιο αντίστοιχο ενός αναπηρικού αμαξίδιου.
Ο χρήστης του YouTube με το ψευδώνυμο Synirr, λάτρης των ζώων κάθε είδους, κατασκεύασε ένα είδος αυτοσχέδιας κούνιας χάρη στην οποία ο Γκόλντι μπορεί να μένει πιο κοντά στην επιφάνεια του ενυδρείου.
Το ψαράκι πάσχει πιθανότατα από κάποιο πρόβλημα στη νηκτική κύστη, μια φούσκα που γεμίζει με αέριο και βοηθά πολλά είδη ψαριών θα ρυθμίζουν την πλευστότητά τους.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι περιοχές με τις υψηλότερες και τις χαμηλότερες τιμές για αγορά ή ενοικίαση κατοικίας
- «Χάκαραν» την ομοσπονδία Αργεντινής και …κατάγγειλαν «διεφθαρμένη διαιτησία με την Αίγυπτο»
- Στη Γαλλία προστίθεται ένας νέος εκατομμυριούχος κάθε 15 λεπτά – Τι ισχύει στην Ευρώπη και πού βρίσκεται η Ελλάδα;
- Το τελευταίο αντίο στην αιώνια ελεύθερη, Πάολα Ρεβενιώτη
- Καθηγητής Νομικής στην Οξφόρδη: «Ο Δημητριάδης είναι ύποπτος πολύ σοβαρών κακουργημάτων»
- Άργος: «Δεν είχαμε πρόθεση να σκοτώσουμε τον 20χρονο» – Τι ισχυρίστηκαν στις απολογίες τους οι δύο αστυνομικοί
- Το βίντεο της Euroleague μετά την παραμονή του Παπανικολάου στον Ολυμπιακό που συγκίνησε
- Ολοκληρώθηκε το 28ο Διεθνές Συμπόσιο της Σύμης: Καμία δημοκρατία δεν είναι ασφαλής όταν η εξουσία δεν ελέγχεται
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)






















































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442