Την ολοκλήρωση του αγώνα με τον Πανθρακικό ζήτησε η ΑΕΚ
Nα συνεχιστεί ο αγώνας με τον Πανθρακικό από το σημείο που είχε διακοπεί ζήτησε η ΑΕΚ, η οποία κατέθεσε έφεση στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την τιμωρία που της επέβαλε η Σούπερ Λίγκα. Η έφεση των «κιτρινόμαυρων» εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Nα συνεχιστεί ο αγώνας με τον Πανθρακικό από το σημείο που είχε διακοπεί ζήτησε η ΑΕΚ, η οποία κατέθεσε έφεση στην δευτεροβάθμια πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ σχετικά με την τιμωρία που της επέβαλε η Σούπερ Λίγκα.
Η έφεση των «κιτρινόμαυρων» εκδικάστηκε το μεσημέρι της Τετάρτης (24/4) και η απόφαση της πειθαρχικής επιτροπής της ΕΠΟ θα έχει ανακοινωθεί το αργότερο μέχρι το πρωί της Πέμπτης.
Ο δικηγόρος της ΑΕΚ, Χάρης Γρηγορίου υποστήριξε ότι ήταν λάθος του Τριτσώνη να διακόψει το ματς, με την αιτιολογία ότι είχαν αποκατασταθεί οι ζημιές στο ΟΑΚΑ και επικαλέστηκε αποκάλυψη της εκπομπής «Δίκη», σύμφωνα με την οποία ο Τριτσώνης μίλησε με τον Μπριάκο.
Η ΠΑΕ ΑΕΚ, περιμένει να δικαιωθεί και να συνεχιστεί το ματς από ‘κει που σταμάτησε, ρίχνοντας όλες τις ευθύνες για την διακοπή και κατά συνέπεια τη τιμωρία στον διαιτητή, Τριτσώνη.
Χαρακτηριστικά ο Χάρης Γρηγορίου ανέφερε μεταξύ άλλων:
«Είναι μια ξεκάθαρη υπόθεση. Παρά τα έγγραφα που αποδεικνύουν ότι θα μπορούσε να συνεχίσει το ματς, ο διαιτητής Τριτσώνης αποφάσισε μόνος του να τον διακόψει. Κατά παράβαση της υποχρέωσης που είχε να πράξει μια σύσκεψη με τους υπόλοιπους αξιωματούχους του αγώνα.
» Πέρυσι στο ΠΑΟ – ΟΣΦΠ ο Κάκος έγραψε ότι εξάντλησε όλα τα περιθώρια για να μην διακόψει το παιχνίδι και για αυτό έκανε τρεις συσκέψεις με τους αντίστοιχους αξιωματούχους εκείνου του ματς. Υπάρχουν ερωτήματα, γιατί δεν ζήτησε γνώμη από την Αστυνομία, το ΟΑΚΑ και δεν συμμερίστηκε την άποψη του παρατηρητή; Γιατί βγαίνει στον αγωνιστικό χώρο; Να δει τι; Τους εισβολείς που δεν υπάρχουν, αφού έχει εκκενωθεί το γήπεδο;
» Το αίτημα μας είναι να επαναληφθεί ο αγώνας για τα λεπτά που απέμεναν. Ως ΠΑΕ ΑΕΚ πιστεύω τα χειρότερα για τις προθέσεις του Τριτσώνη. Δεν μπορώ να βρω μια αληθινή δικαιολογία για την απόφαση του. Μου δίνει την αίσθηση ότι πρόθεση του ήταν να διακόψει οριστικά το ματς και να υποβιβαστεί η ΑΕΚ.
Ο κ. Θωμαΐδης αποκάλυψε στην εκπομπή του ότι ο Τριτσώνης μιλούσε με τον Μπριάκο στο τηλέφωνο πριν αποφασίσει να το διακόψει. Κάτι που δεν διαψεύστηκε από πουθενά από την ημέρα που δημοσιοποιήθηκε. Εμείς ζητάμε την επανάληψη του αγώνα, να συνεχιστεί για τα λεπτά που απέμεναν».
Από την πλευρά του, ο Χρήστος Κωστής είπε:
«Εμείς από τη 10η αγωνιστική ζητήσαμε την ισονομία και την απονομή δικαιοσύνης σε κάθε ματς, όμως οι διαιτητές είχαν άλλη άποψη. Ελπιζω έστω και την ύστατη στιγμή να ληφθεί η κατάλληλη απόφαση για να διεκδικήσει η ΑΕΚ την παραμονή στο γήπεδο. Είναι άδικο να κρίνονται τα πράγματα στα χαρτιά. Στο παρελθόν η ΑΕΚ έχει αδικηθεί, πολλά πρωταθλήματα και αγώνες της έχουν κλέψει, τους οποίους δικαιούνταν. Η δικαιοσύνη πρέπει να λάμψει. Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται. Σίγουρα η ομάδα είναι ψυχολογικά καταβεβλημένη με τα τελευταία γεγονότα, όμως περιμένουμε την απόφαση».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Η Ατλάντα στο… πόδι για την Αργεντινή: Χιλιάδες οπαδοί στους δρόμους πριν τον ημιτελικό με την Αγγλία (vid)
- «Ο ΛεΜπρόν θέλει το πρωτάθλημα, δεν τον απασχολούν τα λεφτά»
- Ντε Λα Φουέντε: «Αντιμετωπίσαμε μία από τις κορυφαίες ομάδες στον κόσμο, αλλά αυτοί αντιμετώπισαν την καλύτερη ομάδα στον κόσμο»
- Ο Ινφαντίνο συζητεί με τον Τραμπ και για το Παγκόσμιο Κύπελλο Συλλόγων 2029!
- Ισπανία: Αποθέωση από τον ισπανικό Τύπο για τη μεγάλη πρόκριση, έντονη κριτική από τους Γάλλους (pics)
- Το σημερινό πρόγραμμα του Μουντιάλ: Θρυλική κόντρα Αγγλίας-Αργεντινής για ένα εισιτήριο του τελικού (vids)
- Το κοντράστ των συναισθημάτων: Η απόλυτη ευτυχία για τους Ισπανούς, απογοήτευση για τους Γάλλους (vids)
- Μουντιάλ 2026: Η Ισπανία έφτασε τα 37 σερί παιχνίδια αήττητη κι «έπιασε» την Ιταλία
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 15.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/jamie-macpherson-KTIVMMOXNu8-unsplash-1-315x220.jpg)







































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442