Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Ξυλοκόπησαν και συνέλαβαν μετανάστη που μίλησε για τη Μανωλάδα

Τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικούς στην Κάτω Αχαΐα καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ). Όπως καταγγέλλεται, αστυνομικοί πήγαν στο χώρο όπου διαμένει στην περιοχή Λάππα και, αφού τον ξυλοκόπησαν, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται, κατηγορούμενος για εμπορία ναρκωτικών.

Τον ξυλοδαρμό μετανάστη από αστυνομικούς στην Κάτω Αχαΐα καταγγέλλει η Κίνηση Ενωμένοι Ενάντια στο Ρατσισμό και τη Φασιστική Απειλή (ΚΕΕΡΦΑ).

Όπως καταγγέλλεται, αστυνομικοί πήγαν στο χώρο όπου διαμένει στην περιοχή Λάππα και, αφού τον ξυλοκόπησαν, τον συνέλαβαν και τον μετέφεραν στο αστυνομικό τμήμα όπου κρατείται.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθη για διακίνηση ναρκωτικών (κάνναβη) σε σπιρτόκουτα. Η αστυνομία αναφέρει ότι στην κατοχή του -τόσο στο αυτοκίνητό του, όσο και σε παράπηγμα όπου διέμενε- βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 137 γραμμάρια κάνναβης και 1.240 ευρώ, προερχόμενα από τη διακίνηση των ναρκωτικών.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για διακίνηση και κατοχή ναρκωτικών και οδηγείται στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών.

Η ΚΕΕΡΦΑ κάνει λόγο για πράξη τρομοκράτησης των μεταναστών, σημειώνοντας ότι το θύμα είναι ο άνθρωπος που μίλησε στα μέσα ενημέρωσης για το περιστατικό με τους πυροβολισμούς στη Μανωλάδα.

Εκφράζοντας την αντίδρασή της στα γεγονότα των τελευταίων ημερών και ζητώντας τη νομιμοποίηση των μεταναστών, η Κίνηση -σε συνεργασία με την Ένωση Μεταναστών Εργατών, φορείς, σωματεία και συλλογικότητες- οργανώνει την Κυριακή 28 Απριλίου (ώρα 3 μ.μ.) συγκέντρωση διαμαρτυρίας στην κεντρική πλατεία της Μανωλάδας.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Με 30 υπογραφές και σεβασμό στα όργανα η υποψηφιότητα Κασσελάκη – Κλειδώνει ο Φάμελλος για τους «100», ρυθμιστής ο Πολάκης στην ΚΕ

Η Πολιτική Γραμματεία εισηγείται να ισχύσουν οι ίδιοι όροι με τις κάλπες που στήθηκαν πριν ένα χρόνο, δηλαδή συλλογή 30 υπογραφών από μέλη της ΚΕ

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2024