Κλείνει θετικά ή αρνητικά το θέμα του Αναστασίου στον ΠΑΟ
Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται τελειώσει θετικά ή αρνητικά η περίπτωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αναστασίου. Ενώ ο Έλληνας προπονητής ήταν το ακλόνητο φαβορί, η διαφορά που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με την αποζημίωση, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όμως, όπως διαρρέουν από την ΠΑΕ, το θέμα θα κλείσει απόψε. Στο μεταξύ, η διαμάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, καλά κρατεί. Το μεσημέρι, οι «πράσινοι» απάντησαν στους Ηπειρώτες σχετικά με το... παρασκήνιο για μια θέση στο Europa League.
Εντός των προσεχών ωρών αναμένεται τελειώσει θετικά ή αρνητικά η περίπτωση ανάληψης της τεχνικής ηγεσίας του Παναθηναϊκού από τον Γιάννη Αναστασίου. Ενώ ο Έλληνας προπονητής ήταν το ακλόνητο φαβορί, η διαφορά που δημιουργήθηκε ανάμεσα στις δύο πλευρές σχετικά με την αποζημίωση, αφήνει όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά, όμως, όπως διαρρέουν από την ΠΑΕ, το θέμα θα κλείσει απόψε.
Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Αναστασίου ζήτησε να υπάρξει αποζημίωση σε περίπτωση που διακοπεί πρόωρα η συνεργασία μαζί του, προτού δηλαδή ολοκληρωθεί το διετές συμβόλαιο που έχει προβλεφθεί. Οι δύο πλευρές είναι σε συζητήσεις και εντός της ημέρας αναμένονται οι οριστικές εξελίξεις.
Σε περίπτωση οριστικής «ρήξης», ο Γιάννης Αλαφούζος, είναι σχεδόν αδύνατο να βρει τον επόμενο προπονητή του Παναθηναϊκού, με το σενάριο της παραμονής του Γιάννη Βονόρτα να μην μπορεί να αποκλειστεί εντελώς, αλλά σαφώς να μην αποτελεί και προτεραιότητα.
Από την ελληνική αγορά, ο μόνος διαθέσιμος προπονητής που θα μπορούσε να αποτελέσει στόχο είναι ο Μαρίνος Ουζουνίδης, ενώ όπως είναι γνωστό, οι «πράσινοι» ονειρεύονται την περίπτωση του Γιώργου Δώνη, εάν εκείνος δεν συνεχίσει στον ΠΑΟΚ.
«Ας αφήσει τα ηρωικά ο Χριστοβασίλης…»
Η διαμάχη ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον ΠΑΣ Γιάννινα, αναφορικά με το θέμα των αδειοδοτήσεων, καλά κρατεί. Οι Ηπειρώτες άφησαν αιχμές περί εμπλοκής των «πρασίνων» στην προσπάθειά τους να εξασφαλίσουν αδειοδότηση, προκειμένου να πάρουν εκείνοι τη θέση τους στο Europa League.
Η απάντηση ήρθε από πλευράς του «τριφυλλιού» με την ακόλουθη θέση-απάντηση στον πρόεδρο του ΠΑΣ, Γιώργο Χριστοβασίλη:
«Να αφήσει ο κ. Χριστοβασίλης τα ηρωικά και πένθιμα για το ποιος κρύβεται πίσω από την αδειοδότησή τους. Όπως τα έκαναν στις τελευταίες ψηφοφορίες, ας τα βγάλουν και πέρα.
Ο Παναθηναϊκός δεν έχει καμία σχέση και εξ αρχής ήταν ξεκάθαρος στις απόψεις του περί του συγκεκριμένου θέματος».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Champions League: Παίκτης της σεζόν ο Κβαρατσχέλια (pic)
- «Μια βαρετή ομάδα»: «Κράξιμο» του Σερ Άλεξ Φέργκιουσον στην Άρσεναλ μετά τον τελικό
- Ο Ίμπον Ναβάρο «κλείνει» στον Ερυθρό Αστέρα κι έτσι «ανοίγει ο δρόμος» για Σπανούλη στον Άρη
- Με τρομερό Μοντέρο, η Βαλένθια διέλυσε τη Μπαρτσελόνα και την άφησε με μειονέκτημα έδρας στα playoffs
- Η μεγαλειώδης φιέστα της Παρί Σεν Ζερμέν: Το Παρίσι υποδέχθηκε την πρωταθλήτρια Ευρώπης (vid+pics)
- Η Ρεάλ Μαδρίτης έβαλε στο «μάτι» τον Ντέκλαν Ράις
- Η… μισή Παρί στην κορυφαία ενδεκάδα της σεζόν στο Champions League (pic)
- Η υπόσχεση του Φώτη Ιωαννίδη στους οπαδούς της Σπόρτινγκ: «Θα αγωνιστώ για όσα αξίζει ο σύλλογος κι εσείς»
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 01.06.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/pexels-moments-11723084-315x220.jpg)





































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442