Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέραρντ

Φιλικό του Ολυμπιακού με τη Λίβερπουλ προς τιμήν του Τζέραρντ

Τη Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Άνφιλντ» προς τιμήν του αρχηγού της αγγλικής ομάδας και της Εθνικής, Στίβεν Τζέραρντ.

Τη Λίβερπουλ θα αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός σε φιλική αναμέτρηση, που θα διεξαχθεί στις 3 Αυγούστου στο «Άνφιλντ» προς τιμήν του αρχηγού της αγγλικής ομάδας και της Εθνικής, Στίβεν Τζέραρντ.

Ο Ολυμπιακός επελέγη από τη Λίβερπουλ και τον Τζέραρντ μεταξύ πλήθους υποψηφιοτήτων για τον αγώνα αυτό, τα έσοδα του οποίου, όπως και εκείνα από τις εκδηλώσεις εορτασμού της «χρονιάς Τζέραρντ», θα διατεθούν στο ομώνυμο φιλανθρωπικό ίδρυμα, που ιδρύθηκε τον Φεβρουάριο του 2011 προς ενίσχυση των παιδιών και των νέων που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

«Είναι μεγάλη τιμή και χαρά για εμάς να συμμετέχουμε στον φιλανθρωπικό αγώνα προς τιμήν του Στίβεν Τζέραρντ, αντιμετωπίζοντας την ομάδα της Λίβερπουλ. Αυτό αποδεικνύει για μία ακόμη φορά ότι ο κόσμος του ποδοσφαίρου, μπορεί να συνεργαστεί για την οικοδόμηση ενός λαμπρότερου μέλλοντος για τα παιδιά και τους νέους της κοινωνίας μας», δήλωσε ο πρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης.

«Ο Ολυμπιακός, σύλλογος με μεγάλη κοινωνική δράση, πάντα επιδιώκει να βρίσκεται στο πλευρό εκείνων που έχουν ανάγκη, όσο είναι ανθρωπίνως δυνατόν. Σε μία δύσκολη οικονομικά περίοδο για τον τόπο μας, θα στηρίξουμε τους συνανθρώπους μας, διαθέτοντας το μερίδιο μας, σε φιλανθρωπικά ιδρύματα και σε προγράμματα κοινωνικής βελτίωσης. Προσβλέπουμε σε μία απολαυστική αναμέτρηση. Σε αγώνες σαν αυτόν είμαστε όλοι νικητές», συμπλήρωσε.

Από την πλευρά του, ο μεγάλος αρχηγός των «κόκκινων» δήλωσε «ενθουσιασμένος με την τιμή που μου κάνει η Λίβερπουλ και ιδιαίτερα συγκινημένος που ο Ολυμπιακός αποδέχτηκε την πρόσκληση συμμετοχής. Την τελευταία φορά που συναντηθήκαμε ήταν μία αξέχαστη εμπειρία, τόσο για μένα όσο και για την ομάδα. Είμαι επίσης ιδιαίτερα ευγνώμων που ο Ολυμπιακός έχει αγκαλιάσει πραγματικά το στόχο του αγώνα και επέλεξε να δωρίσει το μερίδιό του σε φιλανθρωπικούς σκοπούς. Ανυπομονώ για αυτό το φανταστικό αγώνα, γι΄αυτή τη μοναδική αναμέτρηση».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σάλος με τον Ρούντιγκερ: Αντιδράσεις για ποστάρισμά του που παραπέμπει σε… ISIS

Ο Αντόνιο Ρούντιγκερ έχει ξεσηκώσει αντιδράσεις με ένα ποστάρισμά του με αφορμή το Ραμαζάνι.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024