Κατέθεσε έφεση η ΑΕΚ και εκδικάζεται την Τετάρτη
Η ΑΕΚ τελικά κατέθεσε την έφεση και θα... κυνηγήσει το τρελό σενάριο παραμονής, αν δικαιωθεί και καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον Πανθρακικό. Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση κατέθεσε την έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Απριλίου από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Η ΑΕΚ τελικά κατέθεσε την έφεση και θα… κυνηγήσει το τρελό σενάριο παραμονής, αν δικαιωθεί και καταφέρει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-0 από τον Πανθρακικό.
Όπως ανακοίνωσε η ΕΠΟ, η Ένωση κατέθεσε την έφεση, η οποία θα εκδικαστεί την ερχόμενη Τετάρτη, 24 Απριλίου από την επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ.
Συγκεκριμένα η ΕΠΟ αναφέρει:
«Αγαπητοί συνάδελφοι,
σας ενημερώνουμε ότι η έφεση της ΠΑΕ ΑEK κατά της υπ΄ αριθμ. 129/19-4-2013 απόφασης της Πειθαρχικής Επιτροπής της SUPER LEAGUE θα συζητηθεί την Τετάρτη 24/4/2013 και ώρα 16.00 στα γραφεία της ΕΠΟ.
Ευχαριστούμε
Διεύθυνση Επικοινωνίας ΕΠΟ».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Πρόβλημα και με τον Ντάνι Γκαρθία – Αποχώρησε κατευθείαν για τα αποδυτήρια (vid)
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Η εντυπωσιακή απόκρουση του Τζολάκη (vid)
- Τι λένε στην Ιταλία: «Ο Ολυμπιακός έκανε πρόταση επέκτασης συμβολαίου στον Γουόκαπ» (pic)
- Κέιν: «Ο Χάαλαντ είναι θηρίο, τα σωματικά του χαρακτηριστικά είναι απίστευτα»
- Λέουβεν – Ολυμπιακός: Ενοχλήσεις ο Κλέιτον και αναγκαστική αλλαγή στο 6ο λεπτό (vid)
- Η Βαλένθια ανακοίνωσε τον Μάριο Σεντ-Σουπέρι
- LIVE: Λέουβεν – Ολυμπιακός
- Ολυμπιακός: Η ενδεκάδα για το δεύτερο φιλικό της σεζόν κόντρα στη Λέουβεν (pic)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Σάββατο 11.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/evgeni-tcherkasski-PcovpDybx9g-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442