Με σκόρερ τους Χρυσοφάκη (16') και Δωματά, (59') ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Επανομής σε ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στη Β' Εθνική (Football League). Με γκολ του Ντ' Ακόλ στο 87' η Καλλιθέα νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο "Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαγέ στο 17', ενώ ο Κατσίκης ισοφάρισε με πέναλτι στο 48'.
Με σκόρερ τους Χρυσοφάκη (16΄) και Δωματά, (59΄) ο Εργοτέλης νίκησε 2-0 την Αναγέννηση Επανομής σε ματς με το οποίο άνοιξε η αυλαία της 35ης αγωνιστικής στη Β΄ Εθνική (Football League).
Με γκολ του Ντ’ Ακόλ στο 87′ η Καλλιθέα νίκησε 2-1 τον Απόλλωνα Σμύρνης στο “Ελ Πάσο. Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με τον Φαγέ στο 17′, ενώ ο Κατσίκης ισοφάρισε με πέναλτι στο 48′. Το πρόγραμμα έχει ως εξής: ΣΑΒΒΑΤΟ 20/4 Εργοτέλης-Αναγέννηση Επανομής 2-0 Καλλιθέα-Απόλλων Σμύρνης 2-1 Νίκη Βόλου-Ολυμπιακός Βόλου LIVE
Και μη χειρότερα με τον προκλητικό Ισπανό Σάντσεθ Μαρτίνεθ που όρισε ο Λανουά στο ματς Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ 1-1. Ονειρεύτηκε χέρι που δεν ήταν για να δώσει πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ.
Ο Παναθηναϊκός συμμετείχε σε ένα παιχνίδι που δεν είχε τον παραμικρό στόχο και ήταν κομπάρσος... Μία κατάσταση που απαγορεύεται να επαναληφθεί στην επόμενη σεζόν.