Δεν υπέβαλε προσφορά για τον ΟΠΑΠ η Intralot
Η Intralot ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο του διαγωνισμού για το 33% του ΟΠΑΠ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς. Σημειώνεται ότι ο πλειοδότης τπου διαγωνισμού θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Η Intralot ανακοίνωσε την Παρασκευή ότι δεν υπέβαλε προσφορά στο πλαίσιο του διαγωνισμού για το 33% του ΟΠΑΠ, απαντώντας σε σχετικό ερώτημα της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς.
Στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «σε συνέχεια ερωτήματος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 1549-18/4/2013, θα θέλαμε να ενημερώσουμε το επενδυτικό κοινό σχετικά με τη συμμετοχή της Εταιρίας στη διαδικασία πώλησης του 33% της ΟΠΑΠ Α.Ε. από το ΤΑΙΠΕΔ ότι, όπως προκύπτει και από το σχετικό δελτίο τύπου του ΤΑΙΠΕΔ με ημερομηνία 17/4/2013, η Εταιρία μας δεν υπέβαλε δεσμευτική προσφορά στο πλαίσιο της προαναφερθείσας διαγωνιστικής διαδικασίας».
Υπενθυμίζεται ότι την περασμένη Τετάρτη υπέβαλαν δεσμευτικές προσφορές δύο σχήματα, η Emma Delta και το αμερικανικό επενδυτικό fund, Third Point.
Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το Reuters, στο σχήμα της Emma Delta, το οποίο διαχειρίζεται η εταιρία Emma Delta Management Ltd, βασικοί μέτοχοι της οποίας είναι ο Τσέχος επενδυτής Jiri Smecj (66,7%) και ο Όμιλος του εφοπλιστή Γιώργου Μελισσανίδη (33,3%), ενώ συμμετέχει και ο επιχειρηματίας Δημήτρης Κοπελούζος.
Εκτός απροόπτου, ο πλειοδότης και ο νέος ιδιοκτήτης του ΟΠΑΠ θα ανακοινωθεί την επόμενη εβδομάδα.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Χανιά: Ασυνείδητος οδηγός βυτιοφόρου «έπαιζε τα φώτα» και έκανε παράνομη προσπέραση
- Εγκρίθηκε η προγραμματική σύμβαση για το κλειστό της Νέας Αρτάκης
- The Expla-In Project | Φταίει το ΑΙ για τις μαζικές απολύσεις στις πολυεθνικές;
- Άρης: Σύμβουλος διοίκησης ο Αβραάμ Γκραντ (pic)
- H «κόλαση» του Σουδάν: Έκθεση καταγγέλλει μαζικές φρικαλεότητες, εθνοκάθαρση και εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας
- Νέα διάκριση για τον Γιώργο Μπαρτζώκα: Προπονητής της χρονιάς στη Stoiximan GBL

