Πιο ακριβή ομάδα του κόσμου η Ρεαλ, ακολουθεί η Γιουνάιτεντ
Πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε για πρώτη φορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία βρισκόταν κάθε χρόνο πρώτη πρώτη από τότε που δημιουργήθηκε η λίστα το 2004.
Πιο πλούσια ομάδα στον κόσμο σύμφωνα με το περιοδικό Forbes είναι η Ρεάλ Μαδρίτης που πέρασε για πρώτη φορά την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ η οποία βρισκόταν κάθε χρόνο πρώτη πρώτη από τότε που δημιουργήθηκε η λίστα το 2004.
Η «βασίλισσα» κοστολογείται με 2,5 δισεκατομμύρια, ακολουθεί η Γιουνάιτεντ με 2,4 δισεκατομμύρια.
Σύμφωνα με το περιoδικό η οικονομική επιτυχία της Ρεάλ έρχεται σε αντίθεση με την οικονομία της Ισπανίας που βρίσκεται σε βαθιά ύφεση.
Στην τρίτη θέση είναι η Μπαρτσελόνα με αξία 1,9 δισεκατομμύρια και στην τέταρτη η Άρσεναλ με 1,1 δισεκατομμύρια, την δεκάδα συμπληρώνουν οι: Μπάγερν Μονάχου (1 δισ.), Μίλαν (772 εκ.), Τσέλσι (689 εκ.), Γιουβέντους (530 εκ.), Μάντσεστερ Σίτι (527 εκ.) και Λίβερπουλ (498 εκ.)
Στην σχετική λίστα με τους πιο ακριβοπληρωμένους παίκτες στην πρώτη θέση βρίσκεται ο Ντέιβιντ Μπέκαμ και τον ακολουθεί ο Κριστιάνο Ρονάλντο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μεγάλη αγωνία στους Νάγκετς: Ο Γιόκιτς τραυματίστηκε και αποχώρησε κουτσαίνοντας (vid)
- Κρήτη: «Ελπίζουμε να είναι ζωντανός» – Τι λένε οι γονείς του 33χρονου γιατρού που έχει εξαφανιστεί
- Επέστρεψε ο Αντετοκούνμπο, κερδίζουν οι Μπακς: Δεύτερη συνεχόμενη νίκη κόντρα στους Χόρνετς (113-123)
- Νικορέστης Χανιωτάκης: «Ο Σμαραγδής μου έδωσε το δικαίωμα να επιλέξω εγώ ποιον ρόλο θα ήθελα να υποδυθώ»
- Άδωνις Γεωργιάδης και Θανάσης Πλεύρης θέλουν να ξαναγράψουν το διεθνές δίκαιο (sic!) – επί το ακροδεξιότερο…
- Σερβία: Άγριο επεισόδιο σε αγώνα kickboxing – Μπήκαν στο ρινγκ και επιτέθηκαν σε Έλληνα αθλητή



