Κάλεσμα Μπουτάρη για αποβολή της Χρυσής Αυγής από τα σχολεία
«Κακό σπυρί» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας ότι πρέπει να ανασχεθούν οι προσπάθειες που κάνει να εισβάλλει στα σχολεία. «Αν δεν αντισταθούμε η Χρυσή Αυγή, όπως και οι ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν πάση θυσία τι θα πει βία» είπε.
«Κακό σπυρί» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας ότι πρέπει να ανασχεθούν οι προσπάθειες που κάνει να εισβάλλει στα σχολεία.
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί» είπε ο κ. Μπουτάρης, όπως αναφέρει το Έθνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Μνήμη 21ης Απριλίου 1967 το σχολείο στο “γύψο”».
«Αν δεν αντισταθούμε η Χρυσή Αυγή, όπως και οι ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν πάση θυσία τι θα πει βία».
Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις είπε ότι είναι η πρώτη φορά που ο δήμος διοργανώνει ένα τέτοιο τριήμερο για να θυμίσει τι έκανε η δικτατορία στην εκπαίδευση. «Η δικτατορία αποτελεί μία μορφή βίας εξαιρετικά σκληρή» τόνισε ο κ.Μπουτάρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Οι «βέροι» Γερμανοί: Σε προεκλογική εκδήλωση του AfD έψαλαν τον ύμνο της Ανατολικής Γερμανίας
- Η δημοπρασία του εν ζωή σχεδιαστή μόδας Martin Margiela έσπασε κάθε ρεκόρ
- Καμία αλλαγή στην Super League: Δεν πέρασε η αναδιάρθρωση
- Πορεία στο κέντρο της Αθήνας για τον θάνατο του 20χρονου στο Άργος – «Το κράτος δολοφονεί»
- Κυψέλη: Κραυγή αγωνίας από κατοίκους για τις ρωγμές – Κανένα πρόβλημα στατικής επάρκειας απαντά η Ελληνικό Μετρό
- Κρούσμα του ιού του Δυτικού Νείλου στη Γλυφάδα – Ψεκασμοί και οδηγίες στους κατοίκους

