Κάλεσμα Μπουτάρη για αποβολή της Χρυσής Αυγής από τα σχολεία
«Κακό σπυρί» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας ότι πρέπει να ανασχεθούν οι προσπάθειες που κάνει να εισβάλλει στα σχολεία. «Αν δεν αντισταθούμε η Χρυσή Αυγή, όπως και οι ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν πάση θυσία τι θα πει βία» είπε.
«Κακό σπυρί» χαρακτήρισε τη Χρυσή Αυγή ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, τονίζοντας ότι πρέπει να ανασχεθούν οι προσπάθειες που κάνει να εισβάλλει στα σχολεία.
«Η Χρυσή Αυγή δεν είναι αστεία ιστορία. Είναι ένα πολύ κακό σπυρί» είπε ο κ. Μπουτάρης, όπως αναφέρει το Έθνος, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου για τις τριήμερες εκδηλώσεις με τίτλο «Μνήμη 21ης Απριλίου 1967 το σχολείο στο “γύψο”».
«Αν δεν αντισταθούμε η Χρυσή Αυγή, όπως και οι ναζί θα βρουν τρόπο να διεισδύσουν στα σχολεία. Τα παιδιά πρέπει να αντιληφθούν πάση θυσία τι θα πει βία».
Αναφερόμενος στις εκδηλώσεις είπε ότι είναι η πρώτη φορά που ο δήμος διοργανώνει ένα τέτοιο τριήμερο για να θυμίσει τι έκανε η δικτατορία στην εκπαίδευση. «Η δικτατορία αποτελεί μία μορφή βίας εξαιρετικά σκληρή» τόνισε ο κ.Μπουτάρης.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μπαρτζώκας: «Συνειδητοποιούμε την απήχηση που είχε η κατάκτηση της Euroleague τις επόμενες μέρες» (vid)
- Την Παρασκευή η πληρωμή του επιδόματος θέρμανσης – Ποιοι πάνε ταμείο, πόσα θα πάρουν
- Γερμανία: Οι καύσωνες απειλούν την οικονομία
- Μάκρη: Ιδιωτικό νησί στο Ιόνιο βγαίνει στο σφυρί με τιμή διαμερίσματος
- Βουλή: Απερρίφθη η ένσταση αντισυνταγματικότητας για τις μετατάξεις ΕΥΠ – «Δημιουργείτε πέμπτη φάλαγγα», φωνάζει η αντιπολίτευση
- Νέα εποχή (εκατομμυρίων) στο Λούβρο – Η Μόνα Λίζα μετακομίζει στο νέο της σπίτι


