Τρίτη 07 Μαϊου 2024
weather-icon 21o
Στις 11 Μαΐου αρχίζει και πάλι η δίκη του Μουμπάρακ

Στις 11 Μαΐου αρχίζει και πάλι η δίκη του Μουμπάρακ

Η δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, για τη συνέργεια στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών κατά την εξέγερση εναντίον του το 2011, θα αρχίσει εκ νέου στις 11 Μαΐου, αποφάσισε εφετείο στο Κάιρο. Αν και η δίκη ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει το περασμένο Σάββατο, σταμάτησε την ίδια ημέρα γιατί ο δικαστής αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Η δίκη του πρώην προέδρου της Αιγύπτου, Χόσνι Μουμπάρακ, για τη συνέργεια στη δολοφονία εκατοντάδων διαδηλωτών κατά την εξέγερση εναντίον του το 2011, θα αρχίσει εκ νέου στις 11 Μαΐου, αποφάσισε εφετείο στο Κάιρο.

Ο Μουμπάρακ είχε καταδικαστεί σε ισόβια για αυτά τα αδικήματα πέρυσι το καλοκαίρι αλλά η διαδικασία ακυρώθηκε και παραπέμφθηκε εκ νέου.

Εν τω μεταξύ, λόγω παρέλευσης του ορίου προφυλάκισης που είναι δύο χρόνια, αφέθηκε ελεύθερος αλλά πάντως παραμένει στη φυλακή λόγω των κατηγοριών για διαφθορά που αντιμετωπίζει.

Η δίκη ήταν προγραμματισμένη να αρχίσει το περασμένο Σάββατο αλλά σταμάτησε την ίδια ημέρα γιατί ο δικαστής, ο οποίος κατηγορείται για την αθώωση αξιωματούχων του πρώην καθεστώτος σε μια άλλη δίκη, αποσύρθηκε από την υπόθεση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ο Ολυμπιακός με 2 νίκες, αλλάζει το ελληνικό ποδόσφαιρο!

Πόσο θα αλλάξουν οι συνθήκες για το ελληνικό ποδόσφαιρο στην Ευρώπη, εάν ο Ολυμπιακός κάνει το «2 στα 2» στο Conference League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τρίτη 07 Μαϊου 2024