Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αμυνα και... διαιτησία τα αίτια για Μπαρτζώκα, αυτοκριτική από Πρίντεζη

Αμυνα και… διαιτησία τα αίτια για Μπαρτζώκα, αυτοκριτική από Πρίντεζη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως το σημαντικότερο πρόβλημα για την ομάδα του ήταν η άμυνα, όμως δεν παρέλειψε να κάνει και τα παράπονα του για τη διαιτησία! Διάθεση... αυτοκριτικής για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντιμετώπισε το τρίτο ματς της σειράς, από τον Γιώργο Πρίντεζη.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε από την Αναντολού Εφές με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να τονίζει πως το σημαντικότερο πρόβλημα για την ομάδα του ήταν η άμυνα, όμως δεν παρέλειψε να κάνει και τα παράπονα του για τη διαιτησία.

«Συγχαρητήρια στην Εφές, είχε ένα πολύ καλό παιχνίδι σήμερα. Έκαναν τα μικρά πράγματα που έπρεπε για να κερδίσουν το παιχνίδι. Εμείς από το ξεκίνημα του παιχνιδιού πως δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά, δώσαμε έξι επιθετικά ριμπάουντ στο πρώτο δεκάλεπτο και οκτώ λάθη στο πρώτο ημίχρονο.

Κάτι που ήταν πολύ σημαντικό για εμάς, δεν έπρεπε να τα κάνουμε ώστε να μην τους επιτρέψουμε να τρέξουν στον αιφνιδιασμό. Οτιδήποτε και εάν κάναμε μετά εμείς ήταν αντίδραση και όχι δράση. Οπότε τελικά, παρότι νομίζω πως αρκετά νωρίς είχαμε την ευκαιρία να επανέλθουμε, δεν τα καταφέραμε. Θα ήθελα να πω επίσης, άποψη μου, ότι υπήρχαν διαφορετικά κριτήρια από τους διαιτητές και το επίπεδο των διαιτητών δεν ήταν αυτό που έπρεπε.

Συγχαρητήρια στην Εφές, εμείς έχουμε δύο ευκαιρίες για μια νίκη και θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε και στην προετοιμασία και στα παιχνίδια, πνευματικά και σωματικά για να είμαστε έτοιμοι».

Όσο για τη μη χρησιμοποίηση του Σπανούλη στο τελευταίο δεκάλεπτο και εάν έγινε για να ξεκουραστεί, ο Έλληνας τεχνικός είπε: «Όχι ακριβώς, εκείνη τη στιγμή βρήκαμε μια πεντάδα που έπαιζε καλά μαζί, καλύψαμε μια διαφορά δέκα πόντων και έτσι επιλέξαμε να μείνουν εκείνοι στο παρκέ μέχρι το τέλος. Η άμυνα μας ήταν το μεγαλύτερο μας πρόβλημα σήμερα, σε πολλές καταστάσεις κάναμε πολλά λάθη, επάνω στην άμυνα στον Φάρμαρ, στον Γκόρντον και γενικά πρέπει να το βελτιώσουμε αυτό πάρα πολύ».

Πρίντεζης: «Πιο χαλαροί από ό,τι έπρεπε»

Με χαλαρότητα αντιμετώπισε ο Ολυμπιακός το τρίτο ματς της σειράς με την Αναντολού Εφές και το πλήρωσε, όπως δήλωσε ο Γιώργος Πρίντεζης. Με διάθεση αυτοκριτικής για τον τρόπο με τον οποίο η ομάδα του αντιμετώπισε το τρίτο ματς της σειράς απέναντι στην Αναντολού Εφές εμφανίστηκε ο Γιώργος Πρίντεζης.

«Αποδείχτηκε ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει κι ότι όσες ομάδες έχουν φτάσει εδώ δεν είναι τυχαίες. Μπορεί στα πρώτα δύο ματς να αφήσαμε να εννοηθεί πως όλα ήταν εύκολα, αλλά η Εφές είναι πολύ δυνατή στην έδρα της και αν την αφήσεις να βρει ρυθμό θα αντιμετωπίσεις πολλά προβλήματα», δήλωσε ο φόργουορντ του Ολυμπιακού.

«Λέγαμε πως τίποτα δεν έχει κριθεί, αλλά ίσως μέσα μας να μην το πιστεύαμε πραγματικά και να ήμασταν πιο χαλαροί από ό,τι έπρεπε. Δεν είδαμε το ματς σαν τελικό, θεωρήσαμε πως είχαμε κι άλλες ευκαιρίες, αλλά δεν είναι έτσι. Πρέπει όταν έχεις την ευκαιρία να τον πνίγεις τον αντίπαλο. Το παιχνίδι της Παρασκευής θα είναι ακόμη πιο δύσκολο και πρέπει να πάμε με συγκέντρωση. Όταν μια ομάδα βλέπει κάθε παιχνίδι ξεχωριστά έχει περισσότερες ελπίδες, ενώ αντίθετα όταν κοιτά μόνο το στόχο χάνει το δρόμο της», πρόσθεσε ο «υπαρχηγός» του Ολυμπιακού.

ΣΤΡΑΤΟΣ ΠΕΡΠΕΡΟΓΛΟΥ: «Ήμασταν πολύ κακοί, καμία σχέση με τα δυο παιχνίδια και αφήσαμε τους Τούρκους να βρούνε ρυθμό. Είναι μια ομάδα που αν βρει ρυθμό θα σου κάνει ζημιά. Το ματς κρίθηκε στο πρώτο πεντάλεπτο του δευτέρου ημιχρόνου. Μετά κάναμε προσπάθεια να γυρίσουμε το παιχνίδι, αλλά όταν η διαφορά φτάνει σε τέτοια επίπεδα δεν είναι δυνατόν να το γυρίσεις. Έχουν πολλά ψηλά κορμιά, είναι πιο ψηλοί και χάσαμε ριμπάουντ γιατί δεν παίζαμε με πάθος. Οι έξτρα κατοχές παίζουν μεγάλο ρόλο και ενίσχυαν την αποφασιστικότητά τους να μειώσουν την σειρά. Είναι ομάδα 30 εκατομμυρίων, δεν μπορείς να τους υποτιμήσεις λεπτό και κάπου εμείς χαλαρώσαμε γνωρίζοντας ότι προηγούμαστε με 2-0».

ΧΡΗΣΤΟΣ ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ (Βοηθός Προπονητή): «Δεν εφαρμόσαμε το πλάνο. Χάσαμε αρκετά ριμπάουντ. Όταν ήρθαμε εδώ λέγαμε ότι πρέπει να νικήσουμε και δεν σκεφτόμασταν ότι είμαστε μπροστά με 2-0. Πρέπει να κοιτάμε το κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και πρέπει να ετοιμαστούμε τώρα για την Παρασκευή. Δεν πρέπει να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από τον αγώνα της Παρασκευής».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Ρόι Κιν: «Έπινα πάρα πολύ όταν ήμουν στη Γιουνάιτεντ – Ήταν ντροπή»

Ο Ρόι Κιν μίλησε για τη περίοδο που βρισκόταν στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τις κακές συνήθειες που είχε.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024