Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Στο βιβλίο Γκίνες παρουσιαστής με 60 συνεχόμενες ώρες εκπομπής στον αέρα

Στο βιβλίο Γκίνες παρουσιαστής με 60 συνεχόμενες ώρες εκπομπής στον αέρα

Μπήκε στο στούντιο ξυρισμένος και βγήκε με γένια. Ο λόγος για τον Ραμπί Λαμακχανέ, παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου στο Νεπάλ, ο οποίος μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει μία εκπομπή διάρκειας 60 συνεχόμενων ωρών. Η εκπομπή με θέμα «ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ» ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου.

Μπήκε στο στούντιο ξυρισμένος και βγήκε με γένια. Ο λόγος για τον Ραμπί Λαμακχανέ, παρουσιαστή τηλεοπτικού σόου στο Νεπάλ, ο οποίος μπήκε στο βιβλίο Γκίνες, καθώς κατάφερε να ολοκληρώσει μία εκπομπή διάρκειας 60 συνεχόμενων ωρών.

«Με συνολικά 62 ώρες και 12 λεπτά, κατέχει το παγκόσμιο ρεκόρ της μεγαλύτερης σε διάρκεια συνεχόμενης τηλεοπτικής εκπομπής» δήλωσε ο Πράβιν Πάτελ μέλος της επιτροπής των βραβείων Γκίνες.

Η εκπομπή με θέμα «ο Βούδας γεννήθηκε στο Νεπάλ» ξεκίνησε το πρωί της Πέμπτης και ολοκληρώθηκε το βράδυ του Σαββάτου, όταν το Νεπάλ καλωσόρισε το νέο έτος σύμφωνα με το τοπικό ημερολόγιο Μπικράμ Σαμπάτ.

Κατά τη διάρκεια του σόου ο Λαμακχανέ έκανε μόνο πεντάλεπτα διαλείμματα μεταξύ των συνεντεύξεων. Πήρε συνέντευξη από πολιτικούς, τοπικές διασημότητες και έκανε κλήσεις μέσω Skype με πολίτες του Νεπάλ σε όλο τον κόσμο, μιλώντας για τη θρησκεία, την πολιτική και τα κοινωνικά θέματα.

Το προηγούμενο ρεκόρ κατείχε ένα δίδυμο από την Ουκρανία που φιλοξένησε μια εκπομπή στο κανάλι 5 της Ουκρανίας επί 52 ώρες.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γερμανικό

Sports in

Ολυμπιακός: Σίνα, Μουζακίτης και Χαράλαμπος Κωστούλας στην καλύτερη 11άδα του Youth League

Τρεις παίκτες του Ολυμπιακού συμπεριλήφθηκαν από την ιστοσελίδα Football talent Scout στην καλύτερη 11άδα της διοργάνωσης.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024