Συντονιστής της Task Force ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ Μ.Σχοινάς
Συντονιστής της Task Force και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα διορίστηκε από το κολέγιο των Επιτρόπων, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και νυν αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας συμβούλων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς, ο οποίος θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα στις 16 Μαΐου.
Συντονιστής της Task Force και της Γενικής Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα διορίστηκε από το κολέγιο των Επιτρόπων, ο πρώην ευρωβουλευτής της ΝΔ και νυν αναπληρωτής διευθυντής της ομάδας συμβούλων της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μαργαρίτης Σχοινάς.
Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η Ευρωπαϊκή Επιτροπή από τις Βρυξέλλες, αναφέρεται ότι ο κ. Σχοινάς θα συντονίζει, τόσο τις εργασίες των στελεχών της Διεύθυνσης Οικονομικών Υποθέσεων (DG ECFIN) στην Αθήνα, όσο και την ομάδα της Task Force στην Ελλάδα, στο πλαίσιο εφαρμογής του μνημονίου και της τεχνικής βοήθειας προς την Ελλάδα.
Επίσης, ο κ. Σχοινάς θα βρίσκεται σε τακτική επαφή με τις ελληνικές αρχές και όλους τους εμπλεκόμενους φορείς που εργάζονται στενά με την αντιπροσωπεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Αθήνα, ενώ θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντά στις 16 Μαΐου 2013.
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).