
Profile : Ίδρυση γραφείων στη Σιγκαπούρη
Στην ίδρυση γραφείων στη Σιγκαπούρη, που αποτελεί το χρηματοοικονομικό κέντρο της Ασιατικής ηπείρου, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τοπική προσέγγιση, προχώρησε η Profile. Όπως τονίζει η εταιρία, σε συνέχεια της επιτυχούς πορείας της σε Λονδίνο, Ντουμπάι και Γενεύη, η Σιγκαπούρη αποτελεί το επόμενο βήμα στην διεθνή επέκτασή της. Το νεοϊδρυθέν […]
Στην ίδρυση γραφείων στη Σιγκαπούρη, που αποτελεί το χρηματοοικονομικό κέντρο της Ασιατικής ηπείρου, με στόχο την κάλυψη των αναγκών των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων με τοπική προσέγγιση, προχώρησε η Profile.
Όπως τονίζει η εταιρία, σε συνέχεια της επιτυχούς πορείας της σε Λονδίνο, Ντουμπάι και Γενεύη, η Σιγκαπούρη αποτελεί το επόμενο βήμα στην διεθνή επέκτασή της.
Το νεοϊδρυθέν γραφείο στη Σιγκαπούρη αποτελεί προέκταση και συνέχεια της στρατηγικής του ομίλου για την προσφορά κορυφαίων συστημάτων λογισμικού, που βασίζονται στις πλατφόρμες IMSplus και FMS, με τοπική παρουσία στα σημαντικότερα χρηματοοικονομικά κέντρα.
Σύμφωνα με την εταιρία, τα νέα γραφεία στελεχώθηκαν με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό της τοπικής αγοράς για να προσφέρουν άμεση, ποιοτική και ολοκληρωμένη υποστήριξη σε τραπεζικούς και επενδυτικούς οργανισμούς της ευρύτερης περιοχής.
Συγκεκριμένα, τόσο το IMSplus η πλατφόρμα διαχείριση επενδύσεων, προσφέροντας λύσεις για Private Wealth Management, Asset & Fund Management και Custody, όσο και το FMS, η τραπεζική πλατφόρμα της Profile για Core και Islamic Banking καθώς και Leasing & Financing, διαθέτουν αρθρωτή και ευέλικτη λειτουργικότητα για εύκολη προσαρμογή στις ανάγκες της αγοράς.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλάτσι: Στο νοσοκομείο 45χρονος μετά από καβγά για μια θέση πάρκινγκ
- ΝΒΑ: «Καθάρισαν» οι Θάντερ, επιβίωσαν οι Νάγκετς
- Η προειδοποίηση του Τραμπ προς τον Κάρολο – Αναγνώστης χειλιών αποκαλύπτει τον διάλογο
- Ανακατεύοντας την τράπουλα στην Κεντροαριστερά: Τι αλλάζει με το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα
- Άγιο Δημήτριο: Στο Ναυτοδικείο ο 20χρονος δράστης – Απολογείται για τη δολοφονία του 27χρονου
- Εξετάζει επαναστατική αλλαγή η FIFA στο Μουντιάλ – Τα νέα δεδομένα με τις κίτρινες κάρτες
- Τσουκαλάς: Πλέον και οι βουλευτές της ΝΔ ομολογούν πως ο «επιτελικός» αυταρχισμός Μητσοτάκη απειλεί τη δημοκρατία
- Δεν ξανάγινε: Ρεκόρ 30ετίας στην αντικυβερνητική βία στις ΗΠΑ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 28.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/t_h_e_h_i_d_d_e_n_-peWhm5_xJjI-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442