Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ετοιμοπόλεμος ο Sebastien Ogier στο Ράλλυ Πορτογαλίας

Ετοιμοπόλεμος ο Sebastien Ogier στο Ράλλυ Πορτογαλίας

Ανάρρωσε πλήρως από ίωση που τον κράτησε εκτός αγωνιστικής δράσης την προηγούμενη εβδομάδα και πάει στο αγαπημένο του, όπως το χαρακτηρίζει, Ράλλυ με στόχο τη νίκη.

Πανέτοιμος για τον τέταρτο γύρο του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ στην Πορτογαλία, δηλώνει ο Sebastien Ogier. Ο Γάλλος, που ηγείται στη βαθμολογία οδηγών του WRC, λόγω ίωσης που τον ταλαιπώρησε δεν συμμετείχε στο Fafe Rally Sprint το οποίο διεξήχθη το Σάββατο και την Κυριακή 6 και 7 Απριλίου.

Ο συγκεκριμένος αγώνας που επίσης γίνεται στην Πορτογαλία, στο βόρειο τμήμα της χώρας, συγκεντρώνει πολύ μεγάλο ενδιαφέρον θεατών και από τις γειτονικές χώρες Ισπανία και Γαλλία και λειτουργεί ως «ζέσταμα» ενόψει του Ράλλυ Πορτογαλίας.

«Νιώθω πολύ καλύτερα. Η απόσυρσή μου από το Fafe Rally Sprint ήταν πολύ δύσκολη απόφαση, ειδικά με τόσο ενθουσιώδες κοινό. Ωστόσο έκανα το σωστό αφού έπρεπε να αναρρώσω πλήρως» δήλωσε ο S. Ogier, ο οποίος πηγαίνει στο συγκεκριμένο αγώνα ως το φαβορί για τη νίκη καθώς μετράει ήδη δύο πρωτιές με τη Citroen στις αντίστοιχες διοργανώσεις του 2010 και 2011. Στον περσινό αγώνα τερμάτισε έβδομος, στο τιμόνι ενός Skoda Fabia Super 2000.

O εργοστασιακός οδηγός της VW φέτος αγωνίζεται με Polo R WRC, με το οποίο έχει στο ενεργητικό του δύο νίκες στα Ράλλυ της Σουηδίας και του Μεξικό, καθώς μια δεύτερη θέση στο Ράλλυ του Μοντε Κάρλο, τον πρώτο αγώνα της σεζόν.

Όπως δήλωσε ο S. Ogier κατά την προετοιμασία του για το Ράλλυ Πορτογαλίας, οι παλαιότερες συμμετοχές του και η εμπειρία που έχει στο συγκεκριμένο αγώνα σίγουρα μπορούν να τον βοηθήσουν να πάρει την τρίτη του νίκη φέτος.

auto.in.gr

Sports in

Άσχημα μαντάτα για τον Αντετοκούνμπο

Αμφίβολος και για τις επόμενες αναμετρήσεις κόντρα στους Ιντιάνα Πέισερς, παραμένει ο ηγέτης των Μιλγουόκι Μπακς, Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024