Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Μέλισσα: Διάκριση για το εργασιακό περιβάλλον

H Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “A Great Place to Worκ”, καταλαμβάνοντας την 3η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον. Απαντώντας στα ερωτηματολόγια του θεσμού, οι εργαζόμενοι της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ δήλωσαν τόσο την ικανοποίησή τους για το περιβάλλον εργασίας, όσο και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία τους, της οποίας […]

H Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ αναδείχθηκε για δεύτερη φορά “A Great Place to Worκ”, καταλαμβάνοντας την 3η θέση Πανελλαδικά ανάμεσα στις εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον.

Απαντώντας στα ερωτηματολόγια του θεσμού, οι εργαζόμενοι της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ δήλωσαν τόσο την ικανοποίησή τους για το περιβάλλον εργασίας, όσο και την υπερηφάνεια τους για την εταιρεία τους, της οποίας τα προϊόντα βλέπουν να καταναλώνονται σε 35 χώρες ανά τον κόσμο.

Η φετινή βράβευση αποτελεί αναγνώριση των προσπαθειών της Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ για τη διατήρηση και την ανάπτυξη ενός ανθρωποκεντρικού περιβάλλοντος εργασίας. Η εταιρεία, κόντρα στις αντίξοες συνθήκες που επικρατούν στη χώρα, δε σταματά να επενδύει στους ανθρώπους της, αφού πιστεύει ακράδαντα ότι η ποιότητα της εταιρείας εξαρτάται από την ποιότητα του Ανθρώπινου Δυναμικού της.

Η σωστή επικοινωνία των μηνυμάτων προς τους εργαζομένους, η συνεχής εκπαίδευση, η εξειδίκευση και φυσικά η επιβράβευση, αποτελούν βασικούς πυλώνες του υγιούς και παράλληλα αποδοτικού εργασιακού περιβάλλοντος που χτίζει εδώ και χρόνια η Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ.

«Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ είμαστε Μακαρονάδες, μα πάνω από όλα είμαστε Έλληνες! Σαφώς σε μία επιχείρηση, οι αριθμοί και οι στόχοι έχουν πάντα τη βαρύτητά τους. Στη Μέλισσα- ΚΙΚΙΖΑΣ ωστόσο, η ικανοποίηση των εργαζομένων έχει για εμάς αντίστοιχη σημασία, καθώς αποτελούν την κινητήρια δύναμη της εταιρείας» δήλωσε η Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων κα Τίνα Κίκιζα.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Γιατί δεν παίζουν στην Αγγλία ο Μασούρας και ο Ντόη

Ο Ολυμπιακός θα κοντραριστεί με την Άστον Βίλα στις 2 Μαϊου χωρίς τους δύο ποδοσφαιριστές του.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024