Παρασκευή 26 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Όλες οι ταινίες του Πράκτορα 007 στο hol video club

Όλες οι ταινίες του Πράκτορα 007 στο hol video club

Όλες οι ταινίες του θρυλικού James Bond προστέθηκαν στο hol video club. Από το ντεμπούτο του μυστικού πράκτορα 007 της ΜΙ6 στην ταινία «Dr NO» μέχρι το πρόσφατο οσκαρικό «Skyfall», οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν και τις  24 μοναδικές ταινίες της κινηματογραφικής καριέρας του 007 με τον ακούραστο και γοητευτικό πράκτορα να ενσαρκώνεται από τους Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby, Pierce Brosnan και τον τελευταίο πιο γήινο Daniel Craig.

Όλες οι ταινίες του θρυλικού James Bond προστέθηκαν στο hol video club. Από το ντεμπούτο του μυστικού πράκτορα 007 της ΜΙ6 στην ταινία «Dr NO» μέχρι το πρόσφατο «Skyfall», οι συνδρομητές του hol video club μπορούν να απολαύσουν και τις 24 ταινίες της κινηματογραφικής καριέρας του 007 με τον ακούραστο και γοητευτικό πράκτορα να ενσαρκώνεται από τους Sean Connery, Roger Moore, Timothy Dalton, George Lazenby, Pierce Brosnan και τον τελευταίο, πιο γήινο, Daniel Craig.

Το hol video club διαθέτει πλέον περισσότερες από 2.500 ταινίες, τηλεοπτικές και παιδικές σειρές, εκ των οποίων περισσότερες από τις μισές εντελώς δωρεάν, τονίζει η εταιρεία.

Η υπηρεσία hol my tv που περιέχει και το “hol video club” προσφέρεται σε όλους τους υφιστάμενους και νέους πελάτες hol double play, με €8 το μήνα, δωρεάν εξοπλισμό και τους πρώτους 6 μήνες χωρίς χρέωση.

Για περισσότερες λεπτομέρειες αναφορικά με την υπηρεσία της hellas online hol my tv, επισκεφθείτε το www.holmytv.gr, ή καλέστε στο 13844 ή επισκεφτείτε ένα κατάστημα Vodafone.

In.gr Τεχνολογία

Sports in

Έξαλλοι στη Μακάμπι: «Λέει ψέματα ο Αταμάν»

Πηγή της Μακάμπι απαντά σε όσα της προσάπτει ο Εργκίν Αταμάν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 26 Απριλίου 2024