Ο Ολυμπιακός «βύθισε» την Κέρκυρα με 21-3, σπουδαία νίκη για ΠΑΟ
Σε ρυθμούς... ρελαντί ο Ολυμπιακός έφτασε πάλι σ' ένα μεγάλο σκορ, καθώς στην «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών συνέτριψε με 21-3 την Κέρκυρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, αλλά με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα από το νησί των Φαιάκων. Νίκη μεγάλης σημασίας πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 9-6 επί του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Εύκολα και η Χίος, 19-7 την Ηλιούπολη. Τα αποτελέσματα...
Σε ρυθμούς… ρελαντί ο Ολυμπιακός έφτασε πάλι σ’ ένα μεγάλο σκορ, καθώς στην «αυλαία» της 18ης αγωνιστικής της Α1 Ανδρών συνέτριψε με 21-3 την Κέρκυρα στο κολυμβητήριο του Πειραιά, αλλά με τυπικά γηπεδούχο την ομάδα από το νησί των Φαιάκων. Οι «ερυθρόλευκοι» παραμένουν μόνοι στην κορυφή της βαθμολογίας με το απόλυτο των νικών (18 στα 18).
Έστω και δύσκολα, το Παλαιό Φάληρο κατάφερε να πάρει εκτός έδρας τη νίκη με 6-5 επί του ουραγού και καταδικασμένου ΝΟ Πατρών, για την 18η αγωνιστική της Α1 Ανδρών στην υδατοσφαίριση κι έτσι συνεχίζει να ελπίζει σε σωτηρία.
Νίκη μεγάλης σημασίας πέτυχε ο Παναθηναϊκός με 9-6 επί του ΠΑΟΚ στο κολυμβητήριο της Ηλιούπολης. Ετσι οι «πράσινοι» πέρασαν μόνοι στην 4η θέση της βαθμολογίας και έχουν πλέον τον πρώτο λόγο για τη συμμετοχή τους στα πλέι οφ.
Ισόπαλη 8-8 έληξε η αναμέτρηση στη Νέα Σμύρνη ανάμεσα στον Πανιώνιο και το Αργοστόλι, παρ’ όλο που οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν 6-2 στο ημίχρονο και 7-3 στο τέλος του τρίτου οκταλέπτου.
Τάιλερ Ντόρσεϊ και Νίκολα Μιλουτίνοφ είχαν κλείσει στην Αρμάνι Μιλάνο αλλά οι συμφωνίες χάλασαν στο παρά πέντε, όπως αποκάλυψε ο πρώην γενικός διευθυντής της ιταλικής ομάδας.
Μια από τις φάσεις της χρονιάς εκτυλίχθηκε σε ματς στην Παραγουάη, όταν ποδοσφαιριστής σκόραρε κατά λάθος με το πρόσωπο μετά από διώξιμο αντιπάλου, σαν άλλος... Κώστας Βουτσάς!