Ο αντ’ αυτού ή αλλιώς εθνικός κοριός Λαλάει και το παίζει αδικημένος και στοχοποιημένος. Ο χαχανούλης δεν θα τον ρωτήσει αλλά το in, όσες Slapp αγωγές και αν του ρίξει, το Κράτος Δικαίου θα στηρίξει
Μαχαίρια, λάμα, κινητά και φορτιστές βρέθηκαν στις φυλακές Γρεβενών
Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, μία λάμα, τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις φορτιστές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στις φυλακές Γρεβενών. Οι έρευνες συνεχίζονται σε κελιά και κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, όπου μία εβδομάδα πριν είχαν εντοπιστεί και είχαν κατασχεθεί τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ένα USB και ένα hands- free.
Δύο αυτοσχέδια μαχαίρια, μία λάμα, τρία κινητά τηλέφωνα και τέσσερις φορτιστές βρέθηκαν και κατασχέθηκαν μετά από έρευνα που έγινε το βράδυ της Τετάρτης στις φυλακές Γρεβενών.
Οι έρευνες συνεχίζονται σε κελιά και κοινόχρηστους χώρους των φυλακών, όπου μία εβδομάδα πριν είχαν εντοπιστεί και είχαν κατασχεθεί τρία αυτοσχέδια μαχαίρια, τέσσερις φορτιστές κινητών τηλεφώνων, ένα USB και ένα hands- free.
Μάλιστα, έχουν σχηματιστεί δικογραφίες σε βάρος τριών αλλοδαπών, ενός 29χρονου υπηκόου Αλβανίας, ενός 43χρονου υπηκόου Συρίας και ενός 28χρονου υπηκόου Ιράν, για ηθική αυτουργία σε τετελεσμένο έγκλημα εισαγωγής κινητού τηλεφώνου σε σωφρονιστικό κατάστημα, ενώ σε βάρος 45χρονου Έλληνα για παράνομη οπλοκατοχή.
Η πολιτική ηγεσία του υπουργείου Παιδείας δεν μπορεί να κρυφτεί πίσω από μια ΕΔΕ που διετάχθη άρον - άρον μετά τη δημοσιοποίηση και την πολιτική ανάδειξη του περιστατικού, για να αποφύγει την ανάληψη σοβαρής πολιτικής ευθύνης της, λέει το ΠΑΣΟΚ
Οι υποψήφιοι των ΓΕΛ και ΕΠΑΛ που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές 2026 θα πρέπει να έχουν ολοκληρώσει τη διαδικασία έως την Πέμπτη 16 Ιουλίου, στις 23:59
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου