Επίσκεψη-αστραπή στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη ο επίτροπος αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν. O επίτροπος θα μιλήσει στο «1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020», το οποίο οργανώνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Επίσκεψη-αστραπή στην Αθήνα πραγματοποιεί σήμερα, Πέμπτη ο επίτροπος αρμόδιος για την περιφερειακή πολιτική Γιοχάνες Χαν.
O επίτροπος θα μιλήσει στο «1ο Εθνικό Αναπτυξιακό Συνέδριο για την Προγραμματική Περίοδο 2014-2020», το οποίο οργανώνεται από το υπουργείο Ανάπτυξης.
Σε επικοινωνία τουin.gr με το γραφείο του Όλι Ρεν, συνεργάτες του διέψευσαν την φημολογία ότι θα έρθει στην Αθήνα ο Φινλανδός επίτροπος, καθώς βρίσκεται σε διακοπές στην πατρίδα του.
Σύμφωνα με μια νέα έρευνα, άνδρες που μπορούσαν να εκτελέσουν 40 ή περισσότερα είχαν έως και 96% μικρότερη πιθανότητα να εμφανίσουν σοβαρά καρδιαγγειακά προβλήματα μέσα στην επόμενη δεκαετία