Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Rolls Royce Ghost Extended Wheelbase Art Deco: H πληθωρικότητα της πολυτέλειας

Rolls Royce Ghost Extended Wheelbase Art Deco: H πληθωρικότητα της πολυτέλειας

Η βρετανική φίρμα αποκάλυψε μια νέα έκδοση της Ghost η οποία εκτός από το επιμηκυμένο μεταξόνιό της, διαθέτει ορισμένα χαρακτηριστικά, μεταξύ των οποίων και η περιορισμένη παραγωγή της που την καθιστούν εξαιρετικά σπάνια.


Μετά την πρόσφατη παρουσίαση της Wraith που ουσιαστικά, αποτελεί μια coupe εκδοχής της Ghost, η υπερπολυτελής βρετανική φίρμα αποφάσισε να εμπλουτίσει την γκάμα του μοντέλου με μια ακόμα έκδοση η οποία στη συνήθη πολυτέλεια της φίρμας προσθέτει και το στοιχείο της -εξαιρετικά- περιορισμένης παραγωγής.

Ο λόγος για την Ghost Extended Wheelbase Art Deco η οποία αποτελεί μια νέα έκδοση του μοντέλου με μεγαλύτερο μεταξόνιο και μερικά μοναδικά εξοπλιστικά και αισθητικά στοιχεία, με τα τελευταία να αντλούν την έμπνευσή τους από το γαλλικό ρεύμα της δεκαετίας του ’20, Art Deco.

Ένα από αυτά αφορά τον εξωτερικό της χρωματισμό σε γαλάζιο Powder Blue, μια απόχρωση αποκλειστική για την συγκεκριμένη έκδοση και η οποία επεκτείνεται σε στοιχεία του εσωτερικού όπως οι ραφές των καθισμάτων σε συνδυασμό με τις λευκές επενδύσεις και τις μαύρες λεπτομέρειες.

Στα αποκλειστικά στοιχεία της έκδοσης συγκαταλέγεται και το φωτιζόμενο Spirit of Ecstasy, το έμβλημα της φίρμας στην κορυφή του καπό, αλλά και οι μικρές αισθητικές γεωμετρικές Art Deco λεπτομέρειες, εντός και εκτός.

Παράλληλα, όπως διευκρίνισε ο Samuel Sun, στέλεχος της φίρμας, κατά την παρουσίαση της Rolls – Royce στο Hong Kong, υπάρχουν «…τόσες πολλές νέες επιλογές εξατομίκευσης που κάνουν κάθε μοντέλο τόσο μοναδικό όσο τα δακτυλικά αποτυπώματα του ιδιοκτήτη του».

auto.in.gr

Sports in

Σε κίνδυνο οι ισπανικοί σύλλογοι και η Φούρια Ρόχα λόγω της κυβερνητικής κηδεμονίας στην ομοσπονδία

Στελέχη της UEFA θεωρούν πως η κυβερνητική κηδεμονία στην ισπανική ομοσπονδία δεν μπορεί να γίνει αποδεκτή από τη στιγμή που δεν υπήρξε η ίδια ανοχή και σε άλλες παρόμοιες περιπτώσεις.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024