Στο λιμάνι του Ηρακλείου προσέκρουσε το «Φαιστός» λόγω ισχυρών ανέμων
Στον προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου προσέκρουσε ελαφρά τα ξημερώματα της Τετάρτης λόγω των ισχυρών ανέμων, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Φαιστός Παλάς», χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός. Το πλοίο έδεσε με τη βοήθεια ρυμουλκού και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια επιβάτες και οχήματα. Στο «Φαιστός» επέβαιναν συνολικά 715 επιβάτες 107 φορτηγά, 74 οχήματα και 15 δίκυκλα.
Στον προβλήτα του λιμανιού του Ηρακλείου προσέκρουσε ελαφρά τα ξημερώματα της Τετάρτης λόγω των ισχυρών ανέμων, το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο «Φαιστός Παλάς», χωρίς να αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.
Το πλοίο έδεσε με τη βοήθεια ρυμουλκού και αποβιβάστηκαν με ασφάλεια επιβάτες και οχήματα. Στο «Φαιστός» επέβαιναν συνολικά 715 επιβάτες 107 φορτηγά, 74 οχήματα και 15 δίκυκλα.
Το πλοίο αναμένεται να επιθεωρηθεί από τοπικό κλιμάκιο της επιθεώρησης εμπορικών πλοίων και τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Η πτώση του οίκου των Γλύξμπουργκ: Βιασμοί, Έπσταϊν, και ο σαμάνος που επέστρεψε από τους νεκρούς κλυδωνίζουν τη Νορβηγία
- Καθυστερήσεις στα δρομολόγια της γραμμής Κιάτο – Πειραιάς λόγω φωτιάς στον Ασπρόπυργο
- Αίγινα: Κηρύχθηκε σε κατάσταση Έκτακτης Ανάγκης – Δύο μήνες χωρίς πόσιμο νερό το νησί
- Ιράκ: Ένας νεκρός και δεκατρείς τραυματίες από πυρκαγιά στο διυλιστήριο πετρελαίου Baiji
- Ο πράκτορας Στίβεν και η συνάντηση σε γνωστό εστιατόριο στον Πειραιά – Μεταμφιεσμένος έβγαζε χρήματα από ΑΤΜ ο σμήναρχος
- Ευάγγελος Βενιζέλος: Διπλό «χτύπημα» στην κυβέρνηση – «Σήκωσε το γάντι» και απάντησε στον Μαρινάκη

