Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Καθαρός» ο οικονομικός έλεγχος στο Δήμο Ηρακλείου

«Καθαρός» ο οικονομικός έλεγχος στο Δήμο Ηρακλείου

Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο πραγματοποίησε το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών στο Δήμο Ηρακλείου, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου. Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συμφωνία του λογιστικού υπολοίπου με τα διαθέσιμα χρήματα του Ταμείου και ότι καταβάλλονται κανονικά όλες οι εισφορές και οι μισθοί του Δήμου.

Έκτακτο διαχειριστικό έλεγχο πραγματοποίησε το Σώμα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών (ΣΟΛ) στο Δήμο Ηρακλείου, με απόφαση της Εκτελεστικής Επιτροπής του Δήμου.

Από τον έλεγχο διαπιστώθηκε ότι υπάρχει συμφωνία του λογιστικού υπολοίπου με τα διαθέσιμα χρήματα του Ταμείου, ότι καταβάλλονται κανονικά όλες οι ασφαλιστικές εισφορές σε Οργανισμούς και σε πάσης φύσεως Ταμεία καθώς και η μισθοδοσία, ενώ τηρούνται όλα τα νόμιμα χρηματικά εντάλματα πληρωμών και τα Γραμμάτια είσπραξης στο Ταμείο.

Ο δήμαρχος Ηρακλείου Γιάννης Κουράκης δήλωσε ότι η ανάπτυξη και η χρηστή διαχείριση αποτελούν τις προτεραιότητες του Δήμου Ηρακλείου. Όπως τόνισε, δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο Δήμος Ηρακλείου είναι «πρωταθλητής» στην απορροφητικότητα κονδυλίων του ΕΣΠΑ 2007 – 2013 και έχει αποσπάσει πολλές διεθνείς διακρίσεις όπως το βραβείο από το Συμβούλιο της Ευρώπης.

Το Ηράκλειο είναι η μοναδική ελληνική πόλη που βρίσκεται και φέτος ανάμεσα στις 21 πιο «έξυπνες» ψηφιακά πόλεις του κόσμου εκ των οποίων μόνο οι 5 είναι ευρωπαϊκές.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024