Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον βαρυποινίτη κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων Παναγιώτη Βλαστό για την κατοχή αντικειμένων (λάμες και μαχαίρια) που βρέθηκαν στο κελί του. Ο Π.Βλαστός, που υποστήριξε ότι είχε τα μαχαίρια για να καθαρίζει φρούτα και πατάτες, μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Ποινή φυλάκισης τεσσάρων ετών εξαγοράσιμη προς πέντε ευρώ ημερησίως επέβαλε το Τριμελές Πλημμελειοδικείο Τρικάλων στον βαρυποινίτη κρατούμενο στις φυλακές Τρικάλων Παναγιώτη Βλαστό για την κατοχή αντικειμένων (μαχαίρια, λάμες και σέγες) που βρέθηκαν στο κελί του.

Ο Π.Βλαστός μεταφέρθηκε στο δικαστήριο με άκρα μυστικότητα και υπό δρακόντεια μέτρα ασφαλείας.

Αίσθηση προκάλεσε στο δικαστήριο η απάντησή του όταν ρωτήθηκε γιατί είχε μαχαίρια στο κελί του, με τον Βλαστό να απαντά ότι τα χρειαζότανε για να καθαρίζει πατάτες και φρούτα λόγω του κακού φαγητού.

Ο κρατούμενος μετά το τέλος της διαδικασίας με ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις και αποκλεισμένους τους γύρω χώρους μεταφέρθηκε στις φυλακές Τρικάλων.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr