Δωρεάν σεμινάρια Java σε φοιτητές από το GDG και το EESTEC στην Αθήνα
Στα πλαίσια των δράσεων του GDG (Google Developer Group) Athens για την διάχυση των γνώσεων Πληροφορικής στην κοινωνία και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, το GDG Athens σε συνεργασία με την EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας διοργανώνουν από κοινού 4 workshops, με θέμα την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού Java σε φοιτητές.
Στα πλαίσια των δράσεων του GDG (Google Developer Group) Athens για την διάχυση των γνώσεων Πληροφορικής στην κοινωνία και σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης, το GDG Athens σε συνεργασία με την EESTEC Τοπική Επιτροπή Αθήνας διοργανώνουν από κοινού 4 workshops, με θέμα την εκμάθηση της γλώσσας προγραμματισμού Java σε φοιτητές.
Η ύλη που θα καλυφθεί διαρθρώνεται έτσι ώστε να καλυφθούν όλες οι βασικές γνώσεις σε ικανοποιητικό επίπεδο και να είναι σε θέση οι συμμετέχοντες να αναπτύξουν ένα πλήρες πρόγραμμα στο τέλος του σεμιναρίου. Η συμμετοχή στα workshops είναι δωρεάν με μοναδική προϋπόθεση την φοιτητική ιδιότητα των συμμετεχόντων και την εκδήλωση πρόθεσης συμμετοχής στην σχετική on-line φόρμα.
Τα workshops θα διεξαχθούν Τρίτη και Πέμπτη επί δύο βδομάδες, δηλαδή 9, 11, 16 και 18 Απριλίου 2013, 18:00-20:00 στο Αμφιθέατρο Πολυμέσων κάτω από την βιβλιοθήκη, Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου.
Περισσότερες πληροφορίες στο athens (at) eestec.net
Η EESTEC αποτελεί έναν μη πολιτικό, μη κερδοσκοπικό οργανισμό από και για φοιτητές Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Ηλεκτρονικών Υπολογιστών, που σπουδάζουν σε πολυτεχνεία και αντίστοιχα πανεπιστημιακά ιδρύματα στην Ευρώπη. Στην Αθήνα, η EESTEC δραστηριοποιείται στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, μέσω της Τοπικής Επιτροπής.
In.gr Τεχνολογία
- Γεραπετρίτης: Η αδράνεια στα εθνικά σημαίνει οπισθοδρόμηση – Τι είπε για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Πετράλωνα: Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για την κατάρρευση της πολυκατοικίας – Σοβαρά ερωτήματα για ελλιπή μέτρα αντιστήριξης
- Η ζωή μας σε μια οθόνη: Πόσο μέρος του χρόνου μας περνάμε στα social media
- Τα χρήματα που θα πάει ο Μπογκντάνοβιτς από τους Ρόκετς
- Ένα σπίτι γεμάτο ιστορία ανοίγει ξανά την πόρτα του στο Δήμο Σκύρου
- Τσουκαλάς: Η πρωτοβουλία του ΠΑΣΟΚ για το 35ωρο κινητοποίησε ευρύτερες κοινωνικές δυνάμεις παρά τη δαιμονοποίησή της


