Σάββατο 27 Απριλίου 2024
weather-icon 21o

Οι ομάδες που προβιβάζονται στην Γ’ Εθνική

Οι ομάδες που προβιβάζονται στην Γ' Εθνική

Ολοκληρώθηκαν τα πρωταθλήματα της Δ’ Εθνικής κατηγορίας σε 3ο, 4ο, 5ο, 7ο, 8ο και 9ο όμιλο. Ο Ιωνικός είναι ο πρωταθλητής του 9ου ομίλου (υπερτερεί στην ισοβαθμία με τον Ατρόμητο Πειραιά) και μαζί με τον Κ. Αστ. Βάρης, τον Πανναξιακό, τον Περαμαικό, την Τριγλία Ραφήνας και τον Ολυμπιακό Λαυρίου ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική. Την προηγούμενη εβδομάδα είχαν ολοκληρωθεί τα πρωταθλήματα σε 1ο, 2ο, 6ο και 10ο όμιλο.

Οι ομάδες που έχουν πάρει το εισιτήριο για την Γ’ Εθνική είναι οι εξής:

1ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Άρης Ακροποτάμου είναι ο πρωταθλητής του 1ου ομίλου και μαζί με την Δόξα Πετρούσας, τον Έβρο Σουφλίου, το Βυζάντιο Κοκκινοχώματος, τον Ορφέα Ελευθερούπολης και τον ΠΑΟ Κοσμίου ανέβηκαν στην νέα Γ’ Εθνική.

2ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ηρακλής Αμπελοκήπων είναι ο πρωταθλητής του 2ου ομίλου και μαζί με τους Καμπανιακό, Διγενή Λακώματος, τον Εθνικό Αγιονερίου, τον Αγροτικό Αστέρα και τον Κιλκισιακό θα αγωνίζονται στην νέα Γ’ Εθνική.

3ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Κοζάνη είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και μαζί με την Νάουσα, την Ένωση Απ. Παύλου, τα Λευκάδια Νάουσας, τον Αχιλλέα Νεοκαισάρειας, τον Κάστορα και τον Πυρσό Γρεβενών του χρόνου θα παίξουν στην νέα Γ’ Εθνική.

4ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Λαμία είναι η πρωταθλήτρια του ομίλου και μαζί με την Καρδίτσα, τον Δωτιέα Αγιάς, τον Αχιλλέα Δομοκού, τον Πυργετό, τον Ρήγα Φεραίο και τον Αμπελωνιακό ανεβαίνουν στην νέα Γ’ Εθνική.

5ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Α.Ε. Μεσολογγίου πήρε τον τίτλο και μαζί με τον Όλυμπο Κερκύρας, τον Εθνικό Φιλιπιάδας, τον Άρη Αιτωλικού, τα Τρίκαλα, τον Κεραυνό Θεσπρωτικού, τον Αετό Διασέλου ανεβαίνουν στην νέα Γ’ Εθνική.

6ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο ΠΦΟ Πανόπουλου είναι ο πρωταθλητής του ομίλου και μαζί με τον Ατρόμητο Λάππα, τον Παναρκαδικό, τον Εθνικό Σαγείκων, την Δόξα Μανωλάδας και την Αχαική του χρόνου θα αγωνίζονται στην νέα Γ’ Εθνική.

7ος ΟΜΙΛΟΣ

Η Ένωση Ερμιόνης πήρε τον τίτλο και μαζί με τον Μανδραϊκό, τον Πανελευσινιακό, τον Παναργειακό την Χαλκίδα, τον Πέλοπα Κιάτου και τον Πανναυπλιακό ανέρχονται στην νέα Γ’ Εθνική.

8ος ΟΜΙΛΟΣ

Το Αιγάλεω κατέκτησε τον τίτλου του πρωταθλητή και μαζί με την Κηφισιά, τον Ηλυσιακό, την Νέα Ιωνία, την Πεύκη, τους Τράχωνες και το Περιστέρι ανεβαίνουν στην Γ’ Εθνική.

10ος ΟΜΙΛΟΣ

Ο Ατσαλένιος είναι ο πρωταθλητής του 10ου ομίλου και μαζί με τον Ηρόδοτο, τον ΠΑΟ Κρουσώνα, τον Ερμή Ζωνιανών, τον Γιούχτα και τον Κισσαμικό ανεβαίνουν στην νέα Γ’ Εθνική.

ΑΠΕ

Sports in

Σπανούλης: H ζημιά από έναν πρώην συμπαίκτη του (vid)

Ο Σπανούλης ήταν αδύνατο να του βάλει φρένο και ο Σερμαντίνι με αυτό το περίεργο στυλ έφτασε τους 21 πόντους, έχοντας 7/8 δίποντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 27 Απριλίου 2024