Ο Ρίο Φέρντιναντ πρόκειται να επεκτείνει το συμβόλαιο συνεργασίας του με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ μέχρι τον Ιούνιο του 2014. Το συμβόλαιο του Άγγλου κεντρικού αμυντικού λήγει το καλοκαίρι και ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον να θέλει να τον κρατήσει στο «Ολντ Τράφορντ» για ακόμη μία σεζόν. Ο 35χρονος άσος πρόκειται, λοιπόν, τις επόμενες ημέρες να αποδεχτεί την πρόταση των «κόκκινων διαβόλων» για μονοετή επέκταση του συμβολαίου του και θα συμπληρώσει 14 χρόνια παρουσίας στη διάσημη αγγλική ομάδα.
Με τον Άνταμ Μοκόκα σκοράρει στο φινάλε του ματς η Μπουργκ επικράτησε της Μπεσίκτας με 73-71, κατακτώντας το EuroCup κι εξασφαλίζοντας συμμετοχή στην επόμενη Euroleague.
Με τον Βεζένκοφ να σημειώνει 20 πόντους κι ακόμη τέσσερις παίκτες του να έχουν διψήφιο αριθμό πόντων, ο Ολυμπιακός... πάτησε γκάζι στο δεύτερο ημίχρονο και συνέτριψε τη Μονακό στο πρώτο ματς του ΣΕΦ.