Συγκέντρωση στην Ιερισσό κατά της μονάδας χρυσού στις Σκουριές
Συγκέντρωση στην Ιερισσό Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων που είναι αντίθετοι στη λειτουργία μονάδας χρυσού στις Σκουριές, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Συγκέντρωση στην Ιερισσό Χαλκιδικής πραγματοποίησαν το μεσημέρι του Σαββάτου κάτοικοι και εκπρόσωποι φορέων που είναι αντίθετοι στη λειτουργία μονάδας χρυσού στις Σκουριές, παρουσία αστυνομικών δυνάμεων.
Ακολούθησε αυτοκινητοπομπή έως το χωριό Στρατώνι όπου εκπρόσωπος της εταιρίας «Ελληνικός Χρυσός» παρέλαβε ψήφισμα με τα αιτήματα διαμαρτυρίας των κατοίκων και των φορέων.
Την κινητοποίηση οργάνωσαν οι συντονιστικές επιτροπές αγώνα Χαλκιδικής και Θεσσαλονίκης ενάντια στα μεταλλεία χρυσού.
Το καθαρό μυαλό, η συναισθηματική απόσταση και η προσήλωση στα πραγματικά ενδιαφέρονται είναι οι πυλώνες στους οποίους πρέπει να στηριχθούν οι επιλογές των υποψηφίων για τη σωστή συμπλήρωση του μηχανογραφικού δελτίου
«Για τη Νέα Αριστερά, η κατάργηση της Ελάχιστης Βάσης Εισαγωγής αποτελεί επιτακτική ανάγκη και η ελεύθερη πρόσβαση στη δημόσια Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, με τη σταδιακή κατάργηση των Πανελλαδικών Εξετάσεων», αποτελεί στρατηγικό στόχο, σημειώνει η Πατησίων
Αντίστροφη μέτρηση για τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων 2026, καθώς σήμερα Τρίτη 30 Ιουνίου εκπνέει η προθεσμία για την απόκτηση του προσωπικού κωδικού ασφαλείας (password).