Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Μία 25χρονη νεκρή από πυρά κακοποιών στη διάρκεια καταδίωξης στα Ίσθμια

Μία 25χρονη νεκρή από πυρά κακοποιών στη διάρκεια καταδίωξης στα Ίσθμια

Μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και  κακοποιών στα Ίσθμια. Οι κακοποιοί είχαν νωρίτερα ληστέψει τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά ΕΟ Αθηνών-Θηβών. Από εκεί διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο, για να ακολουθήσει καταδίωξη μέχρι την περιοχή της Κορίνθου. Φωτορεπορτάζ.

Μια νεαρή κοπέλα έχασε τη ζωή της τα ξημερώματα του Σαββάτου στη διάρκεια ανταλλαγής πυροβολισμών μεταξύ αστυνομίας και κακοποιών στα Ίσθμια.

Οι κακοποιοί (πιθανότατα τρία άτομα) είχαν νωρίτερα ληστέψει τον ιδιοκτήτη ταβέρνας στην περιοχή Παλαιοκούνδουρα στην Παλαιά ΕΟ Αθηνών-Θηβών. Αφαίρεσαν χρηματικό ποσό και τιμαλφή.

Προτού φύγουν από την ταβέρνα έσπασαν το τηλέφωνο του καταστήματος, ώστε να μην ειδοποιήσει ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας την Αστυνομία.

Διέφυγαν με Ι.Χ. αυτοκίνητο με κατεύθυνση την Κόρινθο. Ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ειδοποίησε από το κινητό του τηλέφωνο την Αστυνομία, όπου σήμανε συναγερμός.

Ακολούθησε καταδίωξη από περιπολικά της Αστυνομίας. Οι δράστες εντοπίστηκαν με το όχημα στα Ίσθμια, όπου ξεκίνησε σφοδρή ανταλλαγή πυροβολισμών.

Η νεαρή γυναίκα κινείτο με το όχημά της στην αντίθετη κατεύθυνση του δρόμου, όπου εξελισσόταν το συμβάν. Επέστρεφε από την εργασία της -δούλευε λογίστρια σε ξενοδοχείο των Ισθμίων.

Μία από τις σφαίρες των δραστών εξοστρακίστηκε με αποτέλεσμα να τραυματίσει θανάσιμα την άτυχη κοπέλα. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Κορίνθου όπου στις 3 τα ξημερώματα άφησε την τελευταία της πνοή.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών συνεχίζονται και έχουν επεκταθεί στην ευρύτερη περιοχή της Αργολίδας.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. οι κακοποιοί θεωρούνται ιδιαίτερα επικίνδυνοι, έχουν βαρύ οπλισμό και επέβαιναν σε όχημα τζιπ μάρκας Subaru Forester χρώματος μαύρου με αριθμό κυκλοφορίας ΥΡΟ 1394, το οποίο αφαίρεσαν κατά τη ληστεία στην ταβέρνα.

* Η Χρυσή Αυγή με ανακοίνωσή της επισημαίνει ότι απαιτείται «άμεσος εξοπλισμός των σωμάτων ασφαλείας με όπλα ικανά να αντιμετωπίσουν τις συμμορίες των αλλοδαπών εγκληματιών.

» Εγκληματιών που μετά από μάχες συλλαμβάνονται για να αφεθούν σύντομα ελεύθεροι (γεωργιανός δολοφόνος των ανδρών της ΔΙΑΣ) ή να δραπετεύσουν και να συνεχίσουν να δολοφονούν εν ψυχρώ αθώους συμπολίτες μας (αλβανοί από φυλακές Τρικάλων). Το αίτημα επαναφοράς της θανατικής ποινής για τέτοιου είδους ειδεχθή εγκλήματα είναι πιο επίκαιρο από ποτέ» καταλήγει.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Sports in

Σε ποια διοργάνωση θα παίξει ο Ολυμπιακός αν κάνει το double;

Τι θα συμβεί σε αυτό το πρωτοφανές σενάριο; Που θ’ αγωνιστεί ο Ολυμπιακός; Στο Champions League ή στο Europa League;

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024