Προφυλακτικά με γεύση μπέικον κατασκεύασε αμερικανική εταιρεία
Προφυλακτικά με γεύση μπέικον; Και όμως υπάρχουν! Αμερικανική εταιρεία τροφίμων που κατασκευάζει και λιπαντικό με γεύση μπέικον, αποφάσισε τη δημιουργία προφυλακτικών για τους λάτρεις του μπέικον.
Προφυλακτικά με γεύση μπέικον; Και όμως υπάρχουν! Αμερικανική εταιρεία τροφίμων που κατασκευάζει και λιπαντικό με γεύση μπέικον, αποφάσισε τη δημιουργία προφυλακτικών για τους λάτρεις του μπέικον.
Τα προφυλακτικά είναι φτιαγμένα από λάτεξ και παίρνουν τη μυρωδιά και τη γεύση τους από το λιπαντικό.
Εκτός από προφυλακτικά, η εταιρεία J&D’s Foods φτιάχνει αντιηλιακό με άρωμα μπέικον. Δεν είναι τυχαίο το μότο της εταιρείας: «τα πάντα πρέπει να είναι μπέικον».
Η ιδέα για τα προϊόντα ξεκίνησε ως φάρσα για την Πρωταπριλιά, ωστόσο γρήγορα διαπιστώθηκε η επιτυχία τους και πέρασαν στη φάση της δημιουργίας.
Η επιτυχία του λιπαντικού, έδωσε την ώθηση στην J&D Foods για την κατασκευή του προφυλακτικού.
Η εταιρεία είναι γνωστή για τα παράξενα αντικείμενα που παράγει -όλα έχουν στη βάση τους κάποια τροφή. Παράδειγμα lip balm με γεύση μαγιονέζα ή φέρετρο που θυμίζει μπέικον.
Όσο για τα προφυλακτικά, πέρα από τις παραδοσιακές γεύσεις (φρούτων για παράδειγμα) που κυκλοφορούν στην αγορά, κατά καιρούς έχουν κάνει την εμφάνισή τους και εκείνα με περίεργες γεύσεις, όπως καφέ ή ουίσκι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- ΠΑΣΟΚ: Η στεγαστική κρίση εξελίσσεται σε κοινωνικό εφιάλτη και η κυβέρνηση παραμένει απλός παρατηρητής
- ΟΠΕΚΕΠΕ: Στέλνουν τον λογαριασμό του σκανδάλου στους αγρότες
- Κυβερνοεπίθεση σε εκπαιδευτική πλατφόρμα άφησε στον αέρα χιλιάδες αμερικανικά σχολεία και πανεπιστήμια
- Η άγνωστη ιστορία του Λιονέλ Μέσι σε ντοκιμαντέρ του ESPN (vids)
- Τέσσερις ακόμη Κρήνες κοσμούν πλέον την Άνω Πόλη
- Προς πλήρη απαγόρευση για ανηλίκους τα ηλεκτρικά πατίνια – Τι λένε ειδικοί για τους κινδύνους και τα μέτρα




