Περίεργος ληστής κλέβει από μουσείο πύθωνες, βόες και παιδικά παιχνίδια
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την κλοπή 4 φιδιών από μουσείο της Καλιφόρνια. Τρία από τα τέσσερα φίδια (πύθωνες και βόες) βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι ο δράστης τα είχε τοποθετήσει στην ίδια σακούλα. «Τα φίδια αυτά είναι θανάσιμοι εχθροί. Είναι σαν να έχεις κλειδώσει δύο πιτ-μπουλ σε ένα δωμάτιο» είπαν οι αρμόδιοι. Ο δράστης, πάντως, για κάποιο περίεργο λόγο έκλεψε από το μουσείο και παιδικά παιχνίδια.
Μυστήριο εξακολουθεί να καλύπτει την κλοπή 4 φιδιών από μουσείο στο Φρέσνο της Καλιφόρνια. Τρία από τα τέσσερα φίδια (πύθωνες και βόες) βρέθηκαν σε καλή κατάσταση, παρά το γεγονός ότι οι δράστες τα είχαν τοποθετήσει στην ίδια σακούλα.
«Τα φίδια αυτά είναι θανάσιμοι εχθροί. Είναι σαν να έχεις κλειδώσει δύο πιτ μπουλ σε ένα δωμάτιο» είπαν οι αρμόδιοι.
Οι Αρχές έχουν ήδη προχωρήσει στη σύλληψη ενός 20χρονου, ωστόσο, δεν είναι απόλυτα βέβαιοι ότι αυτός είναι ο δράστης της αρχικής κλοπής.
Από το βίντεο του μουσείου διακρίνεται ένα άτομο να σπάει την προθήκη όπου βρίσκονταν τα φίδια και να τα τοποθετεί σε μια σακούλα σκουπιδιών.
Στη συνέχεια το ίδιο άτομο μετέβη στο κατάστημα του μουσείου, από όπου αφαίρεσε παιδικά παιχνίδια, αλλά και την κάμερα ασφαλείας.
Τα κίνητρα του δράστη δεν έχουν ανακοινωθεί επισήμως από την Αστυνομία, αλλά το πιθανότερο είναι η πώληση των φιδιών.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ζακ Σολομόν, η τραγική μοίρα ενός στρατευμένου φυσικού που πολέμησε μέχρι τέλους το ναζιστικό καθεστώς
- LIVE: Αυστραλία – Αίγυπτος
- Πέντε νέα κοινά αμυντικά έργα στην Ευρωπαϊκή Ένωση – Aπό drones έως αντιπυραυλικά
- Εικόνες που κόβουν την ανάσα στη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου: Γάλλοι «αλπινιστές» κρέμονται εκτελώντας εργασίες
- Θεσσαλονίκη: Η στιγμή που δράστης τοποθετεί τον εμπρηστικό μηχανισμό με τα γκαζάκια στην πυλωτή – Βίντεο ντοκουμέντο
- Οι ενδεκάδες στο Αυστραλία – Αίγυπτος: Βασικός ο Σαλάχ (pics)





