Απογοητευτικός στην Εθνική Βραζιλίας, απογοητευτικός και στην ομάδα του ο Νεϊμάρ, ο οποίος αποδοκιμάστηκε από τους οπαδούς της Σάντος. Το αστέρι των «βερντεόρο» διάγει κακή περίοδο φόρμας, καθώς δεν σκοράρει εδώ και έξι αγώνες (τέσσερις με τη Σάντος και δύο με τη «σελεσάο»).
Οι δύο ομάδες θα «λύσουν» τις διαφορές τους στην ρεβάνς του Λονδίνου, με τους «κανονιέρηδες» να έχουν ένα μικρό προβάδισμα πρόκρισης στον τελικό, μετά την αποψινή ισοπαλία στο Μετροπολιτάνο.
Η Άρσεναλ άνοιξε το σκορ της αναμέτρησης χάρη σε πέναλτι του Γιόκερες στο 44' ενώ στο 56′ ο Άλβαρες ισοφάρισε σεε 1-1 για την Ατλέτικο και πάλι από τα 11 βήματα.
Ο ΠΑΟΚ δέχθηκε 46 πόντους στο 2ο ημίχρονο, πέτυχε μόνο 33 κι έτσι δεν μπόρεσε να υπερασπιστεί το +6 με το οποίο είχε νικήσει στο 1ο παιχνίδι. Δεύτερη σερί χρονιά τροπαιούχος στο Europe Cup η Μπιλμπάο.