Τετάρτη 24 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Τελετή λήξης για το Φεστιβάλ «Αποτυπώματα 2012 - 2013»

Τελετή λήξης για το Φεστιβάλ «Αποτυπώματα 2012 – 2013»

Μεγάλος Χορηγός στο Φεστιβάλ «Αποτυπώματα 2012 - 2013» του Σ.Κ.Ε.Π. - Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, είναι για 5η συνεχή χρονιά η Merck Α.Ε. Ελλάς. Με στόχο να κάνει οικεία την εικόνα της αναπηρίας, ο Σ.Κ.Ε.Π. κινείται με κεντρικό άξονα τη διαδραστική και βιωματική συνεργασία νέων με αναπηρίες και μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Μεγάλος Χορηγός στο Φεστιβάλ «Αποτυπώματα 2012 – 2013» του Σ.Κ.Ε.Π. – Σύνδεσμος Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και Νέους, είναι για 5η συνεχή χρονιά η Merck Α.Ε. Ελλάς. Με στόχο να κάνει οικεία την εικόνα της αναπηρίας, ο Σ.Κ.Ε.Π. κινείται με κεντρικό άξονα τη διαδραστική και βιωματική συνεργασία νέων με αναπηρίες και μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πιο συγκεκριμένα, οι δράσεις του Φεστιβάλ «Αποτυπώματα» 2012-2013 περιλαμβάνουν:

  • Βιωματικά – διαδραστικά εργαστήρια με μαθητές και νέους με αναπηρίες
  • Bιωματικές παρεμβάσεις σε σχολεία
  • «Αποτυπώματα» Street Action

Το αποκορύφωμα του Φεστιβάλ είναι στην τελετή Λήξης, η οποία θα λάβει χώρα σήμερα Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013 στο Μουσείο Βορρέ, και στόχο έχει να αποτελέσει σημείο αναφοράς, ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης, καθώς πρόκειται για μία ιδιαίτερα διαδραστική και δημιουργική εκδήλωση, με ταυτόχρονη καλλιτεχνική παρέμβαση μικρών και μεγάλων. Όλοι οι προσκεκλημένοι θα δημιουργήσουν μαζί ένα ή παραπάνω έργα τα οποία θα τοποθετηθούν σε κεντρικά σημεία Δήμων ή σε Μουσεία.

Η Merck, συνεχίζει να στηρίζει έμπρακτα την προσπάθεια του Σ.Κ.Ε.Π. βοηθώντας στην επικοινωνία παιδιών και νέων, που σπάνια έχουν την ευκαιρία να μοιραστούν εμπειρίες, συναισθήματα και ιδέες. Η αφοσίωση της εταιρείας στο Συνδεσμο και το έργο του αποδεικνύει την κοινωνική της ευαισθησία στον άξονα Παιδί. Παράλληλα στηρίζει με το έργο και τις πράξεις της τόσο το Περιβάλλον, όσο και τον τομέα της Υγείας.

health.in.gr

Sports in

Παναθηναϊκός – Μακάμπι Τελ Αβίβ 87-91: Τον «κρέμασε» ο Σλούκας, έκαναν το 0-1 οι Ισραηλινοί

Με το… καλημέρα πλεονέκτημα αντίο για τους πράσινους. έχασαν ξανά από τη Μακάμπι (87-91) που αγωνία για τον Μπόλντγουιν.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Τετάρτη 24 Απριλίου 2024