
Καταθέσεις 1,69 εκατ. ευρώ για την Coca Cola Hellenic στην Κύπρο
Συνολικές καταθέσεις (άνω των 100.000 ευρώ) ύψους 1,69 εκατ. ευρώ έχει η Coca-Cola Hellenic στην Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή (Cyprus Popular Bank), όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη. Ο όΌμιλος δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των δύο τραπεζών, ενώ ο κύκλος εργασιών της θυγατρικής στην Κύπρο έκλεισε στο 1,3% του συνολικού κύκλου εργασιών του Ομίλου για τη χρήση του 2012.
Συνολικές καταθέσεις (ανασφάλιστες, δηλαδή άνω των 100.000 ευρώ) ύψους 1,69 εκατ. ευρώ έχει η Coca-Cola Hellenic στην Τράπεζα Κύπρου και τη Λαϊκή (Cyprus Popular Bank), όπως ανακοίνωσε την Πέμπτη.
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωσή της αναφέρει:
Η Coca-Cola Ελληνική Εταιρεία Εμφιαλώσεως Α.Ε. (Coca-Cola Hellenic, Εταιρία, ‘Όμιλος), σε συνέχεια της επιστολής της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθμό πρωτοκόλλου 1257/27.03.2013, ενημερώνει το επενδυτικό κοινό σχετικά με τις δραστηριότητες της Εταιρίας στην Κύπρο ως ακολούθως:
α) Οι καταθέσεις άνω των 100.000 ευρώ των εταιριών του Ομίλου στην Τράπεζα Κύπρου και στη Cyprus Popular Bank ανέρχονταν στις 16 Μαρτίου 2013 σε 175.381 ευρώ και 1.517.604 ευρώ αντίστοιχα.
β) Ο Όμιλος δεν έχει έκθεση σε κινητές αξίες (όπως μετοχές, ομόλογα) ή χρηματοπιστωτικά μέσα των ανωτέρω Τραπεζών.
γ) Ο κύκλος εργασιών της θυγατρικής του Ομίλου στην Κύπρο έκλεισε στο 1,3% του συνολικού κύκλου εργασιών του Ομίλου για τη χρήση του 2012.
δ) Λαμβάνοντας υπόψη τα παραπάνω και δεδομένων των όσων είναι γνωστά στην Εταιρία σήμερα, η επίπτωση επί του κύκλου εργασιών, των αποτελεσμάτων και της οικονομικής θέσης της δεν αναμένεται να είναι σημαντική. Ενδεχόμενες περαιτέρω επιπτώσεις στον ‘Όμιλο από την μεσοπρόθεσμη εξέλιξη της οικονομικής κατάστασης στην Κύπρο δεν είναι δυνατό να εκτιμηθούν σε αυτή τη φάση.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Greek Economy Growth Forecast Cut to 1.9% for 2026
- Μαρούσι: Πώς βρέθηκε στο κενό η 27χρονη – Νοσηλεύεται εκτός κινδύνου
- Ουγγαρία – Ελλάδα 13-12: Πρεμιέρα με ήττα για την Εθνική στα προκριματικά του World Cup στην Αλεξανδρούπολη
- Νορβηγία: Δύο νεκροί και δύο τραυματίες από χιονοστιβάδα
- Αλ. Τσίπρας: Το μόνο ασυμβίβαστο που θα έπρεπε να θεσπιστεί είναι αυτό του πρωθυπουργού και του πολιτικού απατεώνα
- Παρίσταναν τους λογιστές ξεγελώντας δεκάδες θύματα – Πάνω από 1,2 εκατ. ευρώ η λεία, εννιά συλλήψεις
- Αυτός είναι ο πρώτος στόχος της Λίβερπουλ για αντί-Σαλάχ
- Ο Τσαζ Παλμιντέρι ήθελε να γίνει ηθοποιός και όχι γκάνγκστερ
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 06.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aziz-acharki-jJbMgASm6l4-unsplash-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442