Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ήττα για την Εθνική πόλο ανδρών με 9-8 από το Μαυροβούνιο

Ήττα για την Εθνική πόλο ανδρών με 9-8 από το Μαυροβούνιο

Την ήττα με 9-8 από το Μαυροβούνιο γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, σε αγώνα για τα προκριματικά του World League, που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά. Το ματς δεν είχε βαθμολογική σημασία, αφού η ελληνική ομάδα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά, την οποία έχουν ήδη εξασφαλίσει οι δευτεραθλητές Ευρώπης.

Την ήττα με 9-8 από το Μαυροβούνιο γνώρισε η εθνική υδατοσφαίρισης των ανδρών, σε αγώνα για τα προκριματικά του World League, που έγινε στο κολυμβητήριο του Πειραιά.

Το ματς δεν είχε βαθμολογική σημασία, αφού η ελληνική ομάδα δεν είχε ελπίδες πρόκρισης στα τελικά, την οποία έχουν ήδη εξασφαλίσει οι δευτεραθλητές Ευρώπης.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ολοκληρώνει τις υποχρεώσεις του το Σάββατο στη Ριέκα, απέναντι στην Κροατία.

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 2-2, 1-2, 4-4.

Η εθνική προηγήθηκε 3-1 στη διάρκεια του δευτέρου οκταλέπτου, προτού ισοφαρίσει το Μαυροβούνιο σε 3-3, πέντε δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη της περιόδου. Ο Κολόμβος έδωσε για τελευταία φορά προβάδισμα στη «γαλανόλευκη» (4-3), καθώς ακολούθησαν τρία «αναπάντητα» γκολ για το Μαυροβούνιο, που προηγήθηκε 6-4.

Στη συνέχεια οι παίκτες του Σάκη Κεχαγιά προσπάθησαν να ανατρέψουν την εις βάρος τους κατάσταση, αλλά δεν κατάφεραν κάτι περισσότερο από το να μειώσουν στο ένα γκολ το προβάδισμα των φιλοξενούμενων, που «κλείδωσαν» τη νίκη με το πέναλτι του Πάσκοβιτς, 33 δευτερόλεπτα πριν από τη λήξη (7-9).

ΕΛΛΑΔΑ (Σάκης Κεχαγιάς): Τσαλκάνης, Μυλωνάκης 1, Μιράλης 1, Ποντικέας, Φουντούλης Ι. 3, Βλαχόπουλος, Παπαδόγκωνας, Δελακάς, Μουρίκης, Κολόμβος 1, Γούνας 2, Γούβης, Γαλανόπουλος. Η εθνική είχε 4/13 στον παίκτη παραπάνω, ενώ πέτυχε 1 γκολ με πέναλτι, 1 από θέση φουνταριστού και 2 από την περιφέρεια.

ΜΑΥΡΟΒΟΥΝΙΟ (Ράνκο Πέροβιτς): Λάζοβιτς, Μπργκούλιαν 3, Πάσκοβιτς 1, Πέτροβιτς, Μάρκοβιτς, Πόποβιτς 2, Ντράσκοβιτς, Σέκουλιτς, Λατίνοβιτς, Μίσιτς, Κλίκοβατς 1, Κούτσκοβιτς 2, Σκεπάνοβιτς. Το Μαυροβούνιο είχε 2/5 στον παίκτη παραπάνω, ενώ πέτυχε 1 γκολ με πέναλτι, 1 στην κόντρα και 5 από την περιφέρεια.

** Με πρωτοβουλία παλιών διεθνών που υπηρετούν στο Πυροσβεστικό Σώμα, αγόρια και κορίτσια από το «Χαμόγελο του Παιδιού» φιλοξενήθηκαν στις εξέδρες του κολυμβητηρίου του Πειραιά και είδαν τον αγώνα, ενώ, αμέσως μετά, γνωρίστηκαν με τους παίκτες της εθνικής και τον ομοσπονδιακό τεχνικό.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024