Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024
weather-icon 21o
in.gr

Intralot : Eισέρχεται στην αγορά mobile gaming στο Περού

Η INTRALOT de Peru, θυγατρική του Ομίλου Intralot στο Περού, εισέρχεται στην αγορά mobile gaming δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να συμμετέχουν στα τυχερά παιχνίδια της εταιρείας μέσω smartphone κινητών ή ταμπλετών (tablet), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση. Mέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, η οποία έχει αναπτυχθεί πάνω στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της Intralot, οι παίκτες […]

Η INTRALOT de Peru, θυγατρική του Ομίλου Intralot στο Περού, εισέρχεται στην αγορά mobile gaming δίνοντας την ευκαιρία στους παίκτες να συμμετέχουν στα τυχερά παιχνίδια της εταιρείας μέσω smartphone κινητών ή ταμπλετών (tablet), σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Mέσω αυτής της νέας υπηρεσίας, η οποία έχει αναπτυχθεί πάνω στην πλατφόρμα τυχερών παιχνιδιών της Intralot, οι παίκτες στο Περού θα μπορούν να απολαμβάνουν την Ενιαία Εμπειρία Παιχνιδιού (Universal Gaming Experience) της Intralot, που υλοποιεί τη σύγκληση των πολλαπλών Καναλιών Συμμετοχής στα Τυχερά Παιχνίδια (Πρακτορεία, Διαδίκτυο, Κινητή Τηλεφωνία – Smartphone και Tablet).

Ο κ. Γιώργος Ζενζεφίλης, General Director της Intralot Interactive, δήλωσε: “Το Mobile Gaming είναι ένα νέο συναρπαστικό μοντέλο συμμετοχής στα τυχερά παιχνίδια. Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι που θα προσφέρουμε στην αναπτυσσόμενη αγορά του Περού τις καινοτόμες λύσεις που έχουμε αναπτύξει και προσαρμόσει στις τοπικές ανάγκες.”

-O κ. Βαγγέλης Αποστολακόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Intralot de Peru, δήλωσε: “H Intralot de Peru, ως η ηγέτιδα εταιρεία τυχερών παιχνιδιών και κορυφαίος διοργανωτής αθλητικού στοιχήματος στη χώρα, βρίσκεται πάντοτε ένα βήμα μπροστά προσφέροντας στην αγορά του Περού πρωτοποριακές υπηρεσίες και προϊόντα. Εστιάζοντας στις διαρκώς εξελισσόμενες συνήθειες των παικτών, τους δίνουμε την ευκαιρία να συμμετέχουν στα αγαπημένα τους παιχνίδια εύκολα από το κινητό τηλέφωνο ή το tablet τους.”

Η νέα υπηρεσία της INTRALOT de Peru (m.intralot.com.pe) υποστηρίζει όλες τις πλατφόρμες κινητής τηλεφωνίας (Android, iOS, Blackberry, κ.α.) διασφαλίζοντας τα υψηλότερα επίπεδα ασφαλείας.

Οι παίκτες μπορούν να απολαμβάνουν εύκολα μοναδικές ψυχαγωγικές εμπειρίες συμμετέχοντας από οπουδήποτε στα πιο δημοφιλή τυχερά παιχνίδια της χώρας (παιχνίδια λοταρίας και αθλητικό στοίχημα), όπως τα Tinka Megabol, Gana Diario, Te Apuesto και Ganagol, αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ

Only in

Αχίλλειος πτέρνα της οικονομίας το μεγάλο και επίμονο έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών

«Αγκάθι» για την ελληνική οικονομία το έλλειμμα στο ισοζύγιο τρεχουσών συναλλαγών. Τι δείχνουν τα στοιχεία της Τράπεζας της Ελλάδος και του Κέντρου Προγραμματισμού και Οικονομικών Ερευνών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2024