Στις 6 Δεκεμβρίου 2013 θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση του προγράμματος της τελικής φάσης του Μουντιάλ του 2014, όπως ανακοίνωσε η FIFA.
Όπως αποφάσισαν οι επικεφαλής της διεθνούς ποδοσφαιρικής συνομοσπονδίας με τα στελέχη της οργανωτικής επιτροπής, σε συνάντηση που είχαν στην Ζυρίχη, η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί στο Κόστα ντο Σαούιπ της Μπαΐα.
Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της FIFA, Σεπ Μπλάτερ, μετά τη συνάντησή που είχε με τον υπουργό Αθλητισμού της Βραζιλίας, Άλντο Ρεμπέλο, η χώρα «θα είναι έτοιμη για το Παγκόσμιο Κύπελλο» και πως «θα πραγματοποιήσει μια εξαιρετική διοργάνωση». Και αυτό παρά το γεγονός ότι παρατηρούνται καθυστερήσεις στην αποπεράτωση εγκαταστάσεων που θα φιλοξενήσουν τις αναμετρήσεις του Μουντιάλ.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.