Την Τρίτη συνάντηση Γκαρσία-Τσιστιάκοφ στον ΠΑΟΚ
Οι εξελίξεις στην υπόθεση Πάμπλο Γκαρσία μεταφέρονται για την Τρίτη στον ΠΑΟΚ, οπότε –σύμφωνα με πληροφορίες- θα συναντηθεί ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τον εκπρόσωπο του Γκαρσία.
Οι εξελίξεις στην υπόθεση Πάμπλο Γκαρσία μεταφέρονται για την Τρίτη στον ΠΑΟΚ, οπότε –σύμφωνα με πληροφορίες- θα συναντηθεί ο Γκέρμαν Τσιστιακόφ με τον εκπρόσωπο του Γκαρσία.
Οι δύο άνδρες θα συζητήσουν τι πρόκειται να συμβεί καθώς οι περισσότεροι στην Θεσσαλονίκη γνωρίζουν ότι ο Χιλιανός άσος έχει πάρει την απόφασή του να αποχωρήσει από τον «Δικέφαλο του Βορρά».
«Δεν θέλω να κάθομαι στον πάγκο και να πληρώνομαι από τον ΠΑΟΚ», φέρεται να έχει πει στο φιλικό του περιβάλλον το παίκτης ο οποίος μάλιστα έχει και παράπονα από τον προπονητή του… «Δεν με σεβάστηκε», έχει υποστηρίξει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ψαρόπουλος: Πρέπει να διευρυνθεί ο χώρος της δίκης για τα Τέμπη – 500 άτομα το ελάχιστο εντός
- Erminio: Ανυπολόγιστες οι ζημιές από το πέρασμα της κακοκαιρίας, που άφησε πίσω της έναν νεκρό
- «Άρτεμις II»: Οι αστροναύτες μιλούν για την αποστολή, τη θέα της γης από ψηλά και τα… διαστημικά υδραυλικά
- Ο Νίμπο θέλει Μπαρτσελόνα και πληρώνει το buy out στην Αρμάνι!
- Ζωγράφου: Απολογείται σήμερα ο 54χρονος – Τα αίτια θανάτου μητέρας-κόρης παραμένουν απροσδιόριστα
- Κίνηση: Μεγάλη ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό




