Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
«Μπαμ και κάτω»... Πιστολιά Μήτρογλου στην Κέρκυρα

«Μπαμ και κάτω»… Πιστολιά Μήτρογλου στην Κέρκυρα

Έπρεπε να μπει ο Μήτρογλου στο ματς για να «καθαρίσει» ο Ολυμπιακός το ματς στην Κέρκυρα. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε στο 76' το νικητήριο τέρμα στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες» και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν την... υποχρέωση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Έπρεπε να μπει ο Μήτρογλου στο ματς για να «καθαρίσει» ο Ολυμπιακός το ματς στην Κέρκυρα. Ο νεαρός επιθετικός πέτυχε στο 76′ το νικητήριο τέρμα στην αναμέτρηση με τους «Φαίακες» και βοήθησε τους «ερυθρόλευκους» να βγάλουν την… υποχρέωση στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής.

Δεδομένου ότι οι «ερυθρόλευκοι» ήταν το θεωρητικό φαβορί της αναμέτρησης, πήραν από την αρχή τα «ηνία» του αγώνα και, έχοντας την κατοχή μπάλας, προσπάθησαν να δημιουργήσουν επικίνδυνες καταστάσεις για τους γηπεδούχους, που αμύνονταν με στόχο να κλείσουν τους διαδρόμους προς την εστία τους.

Παρ’ όλα αυτά, οι Πειραιώτες προσπάθησαν να απειλήσουν, με τον Αναστασόπουλο να αποκρούει το σουτ του Μανιάτη στο 7΄, την κεφαλιά του Μανωλά να φεύγει άουτ στο 8΄ και τον τερματοφύλακα του ΑΟΚ να διώχνει στο 34΄ σε κόρνερ τη σέντρα-σουτ του Παπάζογλου, που βρήκε στο πόδι του Τσουμάνη, δίνοντας φάλτσα στην μπάλα.

Από την πλευρά της, η Κέρκυρα προσπάθησε να «απαντήσει», αλλά ο Παπαδόπουλος πρόλαβε τον Κυβελίδη στο 39΄, πριν γίνει απειλητικός, ενώ η αντεπίθεση των Φαιάκων στο 45΄ κατέληξε σε ένα σουτ του Αθανασίου, που έφυγε αρκετά μέτρα πάνω από την εστία του Ολυμπιακού. Ενδιάμεσα, στο 43΄, ο Βλαχοδήμος από πλάγια θέση στην περιοχή σούταρε στην εξωτερική πλευρά των διχτύων του Αναστασόπουλου.

Οι γηπεδούχοι είχαν μια καλή στιγμή στο 51΄ με τον Αγρίτη, ο οποίος μπήκε στην περιοχή του Ολυμπιακού από δεξιά κι έπιασε το σουτ, αλλά η μπάλα βρήκε στον Μανωλά κι έφυγε κόρνερ. Ο Μίτσελ πέρασε στο 63΄ στον αγώνα τους Μασάντο και Φετφατζίδη (το σουτ του οποίου στο 65΄ υποχρέωσε τον Αναστασόπουλο σε διπλή προσπάθεια για να μπλοκάρει, προκειμένου να βοηθήσει την επίθεση του Ολυμπιακού, ενώ στο 70΄ χρησιμοποίησε και τον Μήτρογλου.

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν να πιέζουν και στο 74΄ ο Αναστασόπουλος έδιωξε σε κόρνερ το φάουλ του Μασάντο, ενώ οι προσπάθειες του Ολυμπιακού «καρποφόρησαν» στο 79΄, όταν το δυνατό σουτ του Μήτρογλου έξω από την περιοχή κατέληξε στο βάθος της εστίας της Κέρκυρας για το 0-1. Το σκορ δεν άλλαξε στο υπόλοιπο του αγώνα, καθώς το σουτ του Αμπντούν στο 91΄ έφυγε λίγο άουτ, όπως και αυτό του Κυβελίδη για την Κέρκυρα στο 93΄.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)

Κίτρινες: Στάμου – Λυκογιάννης

ΚΕΡΚΥΡΑ (Γιάννης Παπακώστας): Αναστασόπουλος, Πετρούσης, Βενέτης, Σταμόγιαννος (81΄ Κρητικός), Αγρίτης, Λεόν, Τσουμάνης, Τσοκάνης, Στάμου (87΄ Σίμωσης), Κυβελίδης, Αθανασίου (60΄ λ. τρ. Σκέμπης).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μίτσελ):
Μέγερι, Παπαδόπουλος, Μανωλάς, Παπάζογλου (70΄ Μήτρογλου), Λυκογιάννης, Φέισα, Μανιάτης, Φουστέρ (63΄ Μασάντο), Αμπντούν, Βλαχοδήμος (63΄ Φετφατζίδης), Τζιμπούρ.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ

Sports in

Μπαρτσελόνα – Ολυμπιακός 75-77: ΘΡΥΛΑΡΑ στη Βαρκελώνη – Μυθική εμφάνιση και break για το 1-0!

Μυθικό παιχνίδι για τον Ολυμπιακό, που «έσπασε» την έδρα της Μπαρτσελόνα και έκανε το 1-0 στη σειρά των playoffs της Euroleague.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024