Παρασκευή 19 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
ΠΑΣ... πλέι οφ και ο Αρης για SOS

ΠΑΣ… πλέι οφ και ο Αρης για SOS

Με γκολ των Ιλιτς (24') και Κοροβέση (64'), ο ΠΑΣ νίκησε 2-0 στα Ιωάννινα τον Άρη, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια, και μετά την ήττα αυτή βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Με γκολ των Ιλιτς (24′) και Κοροβέση (64′), ο ΠΑΣ νίκησε 2-0 στα Ιωάννινα τον Άρη, για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Σούπερ Λίγκα. Οι φιλοξενούμενοι στάθηκαν άτυχοι, καθώς είχαν τρία δοκάρια, ενώ διαμαρτύρονται και για πέλαντι και μετά την ήττα αυτή βρίσκονται πλέον σε πολύ δύσκολη θέση, σχετικά με την παραμονή τους στην κατηγορία.

Το ματς διεξήχθη κάτω από πρωτοφανή για την πόλη μέτρα ασφαλείας, καθώς η παρουσία χιλίων και πλέον οπαδών του Άρη, θορύβησε την Αστυνομία κι έτσι υπήρξε μεγάλη κινητοποίηση των αστυνομικών δυνάμεων και από άλλες περιοχές εκτός Ιωαννίνων.

Οι φιλοξενούμενοι «καίγονταν» για τους βαθμούς, ωστόσο στάθηκαν άτυχοι, καθώς στο α’ ημίχρονο δύο φορές ο Αγκάνθο έστειλε την μπάλα στο δοκάρι. Την πρώτη στο 10′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ (στη συνέχεια ο Παπαζαχαρίας έστειλε την μπάλα άουτ) και τη δεύτερη στο 40′ με κεφαλιά από καλή θέση.

Από τη δική τους μεριά οι γηπεδούχοι ήταν πιο ουσιαστικοί και για ένα διάστημα καλύτεροι. Απείλησαν στο 7′ με σουτ του Γεωργίου μέσα από την περιοχή, που εξουδετέρωσε με διπλή προσπάθεια ο Διούδης, και στο 24′ άνοιξαν το σκορ με σουτ του Ιλιτς, ενώ είχαν και άλλη μία καλή στιγμή, με τον Ντε Βινσέντι στο 29′, αλλά και με τον Διούδη σε ετοιμότητα.

Ο ΠΑΣ συνέχισε και στο β΄ ημίχρονο να είναι πιο ουσιαστικός και στο 64′ έφτασε στο δεύτερο γκολ, όταν σε γύρισμα του Ντε Βινσέντι, ο Κοροβέσης έστειλε από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Στη συνέχεια η ατυχία χτύπησε και τρίτη φορά τον Αρη. Στο 81′ ο Διαμαντάκος σούταρε μέσα από την περιοχή για να αποκρούσει ο Μπαπανιώτης και στην επαναφορά ο Γιαννιώτης σε κενή εστία σημάδεψε το δοκάρι.

Ουσιαστικά εκεί τέλειωσε το ματς, αφού τα τελευταία λεπτά οι γηπεδούχοι φρόντισαν να κρατήσουν το σκορ, που πλέον φέρνει τον Αρη πολύ κοντά στον υποβιβασμό.


ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ:
Μπαμπανιώτης, Πάντος (90′ Ντάσιος), Μιχαήλ, Τσουκαλάς, Λίλα, Κολοβέτσιος, Κοροβέσης, Γεωργίου, Τζημόπουλος, Ντε Βινσέντι (85′ Βίλα), Ίλιτς (90′ Κεϊτά).

ΑΡΗΣ (Σούλης Παπαδόπουλος): Διούδης, Παπαζαχαρίας, Οικονομόπουλος, Καζναφέρης, Τριανταφυλλάκος (57′ Σουνάς), Παπαστεριανός, Γιαννιώτας, Ζαραδούκας, Διαμαντάκος (86′ Νταμαρλής), Ηρακλής (71′ Αγγελούδης), Αγκάνθο.

ΑΠΕ-ΜΠΕ

Sports in

«Τρέλα»: Οι πανηγυρισμοί των Ερυθρόλευκων για την ιστορική πρόκριση (pics+vids)

Οι Ερυθρόλευκοι προκρίθηκαν στον τελικό του UEFA Youth League, με τους παίκτες της πειραϊκής ομάδας να πανηγυρίζουν με την ψυχή τους την θρυλική πρόκριση.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Παρασκευή 19 Απριλίου 2024