Μειώθηκαν κατά ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίτσελ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Μειώθηκαν κατά ένα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Μίτσελ εν όψει της κυριακάτικης αναμέτρησης του Ολυμπιακού στην Κέρκυρα, στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.
Ο Λιούμπομιρ Φέισα ξεπέρασε τις ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον ταλαιπώρησαν τις προηγούμενες ημέρες, προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ισπανού τεχνικού για το παιχνίδι με τους «Φαίακες».
Ο Λεάντρο Γκρέκο ανέβασε ρυθμούς στο ατομικό πρόγραμμα που ακολουθεί, αλλά δεν υπολογίζεται για την προσεχή αναμέτρηση, όπως βέβαια και ο Αριέλ Ιμπαγάσα, που συνέχισε και σήμερα τη θεραπεία του.
Ο Τεό Μαλεντόν τόνισε μετά την πρόκριση επί της Βαλένθια ότι τα προβλήματα τραυματισμών θα πρέπει να αποτελέσουν έξτρα κίνητρο για τη Ρεάλ στον μεγάλο τελικό της Euroleague κόντρα στον Ολυμπιακό.
Στον τελικό της Euroleague ο Σέρχιο Γιουλ αναμένεται να φτάσει σε συμμετοχές Final Four τον Κώστα Σλούκα, ενώ ο Σέρτζιο Σκαριόλο θα κοουτσάρει για πρώτη φορά σε τελικό της κορυφαίας διοργάνωσης.
Ο Σέρτζιο Σκαριόλο μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου μετά την πρόκριση της Ρεάλ επί της Βαλένθια, ξεκαθάρισε πως ο Γκαρούμπα τέθηκε οριστικά νοκ-άουτ από τον τελικό με τον Ολυμπιακό.