Μετά την άνετη επικράτηση επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάζει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο ματς με τη Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη.
Μετά την άνετη επικράτηση επί της Άλμπα Βερολίνου στο ΟΑΚΑ, ο Αργύρης Πεδουλάκης τόνισε ότι ο Παναθηναϊκός δεν κοιτάζει τα αποτελέσματα των άλλων ομάδων και ότι η ομάδα του θα τα δώσει όλα στο ματς με τη Ρεάλ μέσα στην Μαδρίτη.
Ειδικότερα, ο τεχνικός του Παναθηναϊκού δήλωσε:
«Στο σημερινό παιχνίδι, ήμασταν αρκετά σοβαροί, συγκεντρωμένοι βγάλαμε ενέργεια. Η Άλμπα ήταν απαλλαγμένη από το άγχος της πρόκρισης, εμείς είχαμε πει να την προσέξουμε. Ήμασταν σοβαροί, φαίνεται από τις ασίστ. Ήμασταν αρκετά καλοί απόψε.
» Μας βοήθησαν οι δύο γκαρντ που έλειπαν την περασμένη εβδομάδα και ήμασταν πιο αποτελεσματικοί.
» Το ξέραμε, ότι είναι πολύ σκληρός ο όμιλος, το είχαμε πει. Πολύ δυνατός. Η Ζαλγκίρις ήταν εξαιρετική στην πρώτη φάση και τώρα έχει μείνει ουσιαστικά έξω. Πρέπει να κοιτάξουμε τι κάνουμε εμείς και όχι οι άλλοι.
» Η Ρεάλ είχε προβλήματα, αγκομαχούσε, δεν ξέρω τι έγινε. Μπορούν να είναι όλα τα ανοικτά τα αποτελέσματα. Όλες οι ομάδες είναι πολύ δυνατές.
» (Στην Μαδρίτη) Θα κάνουμε ό,τι κάναμε και μέχρι τώρα. Θα κοιτάξουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Να διεκδικούμε τη νίκη. Να επιβάλλουμε το παιχνίδι μας. Μπόρεσε κι έπαιξε ο Σόφο, που τραυματίστηκε. Να είμαστε σοβαροί τώρα για το ελληνικό πρωτάθλημα και μετά θα σκεφτούμε τη Ρεάλ.
» Θα τα δώσουμε όλα στη Μαδρίτη. Δεν είμαστε η σούπερ ομάδα, όμως δεν θέλουμε σε κανένα παιχνίδι να βγούμε από το γήπεδο και να πούμε ότι φάγαμε 100 πόντους γιατί περπατάγαμε στο παρκέ».
Η Μονακό έχει μείνει με ελάχιστους παίκτες διαθέσιμους μετά τους τραυματισμούς και τις απουσίες των Ντιαλό και Τάις – Ποιοι θα είναι στην… 8άδα για το Game 3 με τον Ολυμπιακό.
Για τον ρόλο των γονιών του στην επαγγελματική του καριέρα, μίλησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς, ο οποίος δήλωσε πως αισθάνεται πιο ελεύθερος με την εμπλοκή τους σε αυτή.
Κάιλ Κούζμα, αδερφοί Αντετοκούνμπο και Εμμανουήλ Καραλής δείπνησαν σε παραλιακό εστιατόριο και ο Αμερικανός ήταν αυτός που έκανε την σχετική ανάρτηση στα social media.