Με απεργίες το τριήμερο της 25ης Μαρτίου απειλούν οι σιδηροδρομικοί
Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, από το Σάββατο 23 Μαρτίου έως και την Κυριακή 24 Μαρτίου, απειλούν οι σιδηροδρομικοί, απαιτώντας την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για υπογραφή της ΣΣΕ και την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των δυο προηγούμενων μηνών. Συγκέντρωση των εργαζομένων την Παρασκευή.
Με 24ωρες επαναλαμβανόμενες απεργίες, το Σάββατο 23 Μαρτίου και την Κυριακή 24 Μαρτίου, απειλούν οι σιδηροδρομικοί, απαιτώντας την επανέναρξη των διαπραγματεύσεων για υπογραφή της ΣΣΕ και την καταβολή των δεδουλευμένων υπερωριών των δυο προηγούμενων μηνών.
Συγκέντρωση των εργαζομένων έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή στις 13.00 την οδό Καρόλου από την Πανελλήνια Ομοσπονδία Σιδηροδρομικών και τα Συμβούλια Διοικήσεων των Σωματείων Μελών.
Οι διαπραγματεύσεις με τη διοίκηση των εταιρειών του Ομίλου ΟΣΕ για την υπογραφή της νέας ΣΣΕ διακόπηκαν την Τρίτη). Σύμφωνα με τους εργαζόμενους, η διοίκηση αποφάσισε να εφαρμόσει μονομερώς το ενιαίο μισθολόγιο επιβάλλοντας περικοπές στις αποδοχές των εργαζομένων στη μισθοδοσία του Μαρτίου.
«Ζητήσαμε για όσο καιρό διαρκούν οι διαπραγματεύσεις να μην υπάρξει καμία μονομερής ενέργεια όσον αφορά τη μισθοδοσία, αλλά οι διοικήσεις των εταιρειών απάντησαν ότι με εντολή του υπουργείου θα προχωρήσουν σε μείωση των αποδοχών, μην αναγνωρίζοντας την ιδιαιτερότητα της εργασίας μας» επισημαίνουν οι εργαζόμενοι.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.