Σε δίκη και για την υπόθεση της ΑΕΚ ο Ψωμιάδης
Ανοίγει ο δρόμος για να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας και για την υπεξαίρεση 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, καθώς οι αρχές των Σκοπίων αποδέχθηκαν το ελληνικό αίτημα για έκδοσή του και για αυτήν την υπόθεση.
Ανοίγει ο δρόμος για να δικαστεί ο Μάκης Ψωμιάδης από το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας και για την υπεξαίρεση 21 εκατ. ευρώ από τα ταμεία της ΑΕΚ, καθώς οι αρχές των Σκοπίων αποδέχθηκαν το ελληνικό αίτημα για έκδοσή του και για αυτήν την υπόθεση.
Προηγήθηκαν πολύμηνες διπλωματικές διεργασίες ώστε ο Μάκης Ψωμιάδης, που είναι ήδη προφυλακισμένος στον Κορυδαλλό για την υπόθεση των «στημένων αγώνων», να καθίσει σύντομα στο εδώλιο μαζί με δυο ξαδέλφια του που – κατά το κατηγορητήριο – διέπραξαν υπεξαίρεση από τα ταμεία της ΑΕΚ με χρήματα που δήθεν θα προορίζονταν για έργα του γηπέδου.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Γαλλία-Μαρόκο 2-0: Οι «μάγοι» της Γαλλίας πήραν το πρώτο εισιτήριο για τους «4» (vid)
- Τεράστια χαμένη ευκαιρία για τη Γαλλία: Ο Μπόνο απέκρουσε πέναλτι του Εμπαπέ (vid)
- Χάαλαντ: «Αν δείτε τι συμβαίνει στη Νορβηγία, θα καταλάβετε ότι δεν είναι η συνηθισμένη εικόνα της χώρας»
- Γαλλία: Το ματς με το Μαρόκο έφερε 20.000 αστυνομικούς στους δρόμους
- Επίσημα στην Άρσεναλ ο Ιλάν Μελιέ
- Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αποχωρεί από το «Ολντ Τράφορντ» μετά από 115 χρόνια – Η νέα τοποθεσία (vid, pic)
- LIVE: Γαλλία – Μαρόκο
- Μουντιάλ σε 60 δευτερόλεπτα: Το ΑΝ δεν είναι (μόνο) του Παπακαλιάτη
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 10.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/mindaugas-vitkus-ju-dVR1jkmE-unsplash-315x220.jpg)






































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442