«Στροφή» της Ρεάλ που θέλει να κρατήσει τον Μουρίνιο
Στροφή 180 μοιρών κάνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθειες για να διατηρήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του συλλόγου και την επόμενη χρονιά. Η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι νίκες επί της Μπαρτσελόνα, άλλαξαν το αρνητικό κλίμα που υπήρχε για τον «Special One», ο οποίος πλέον έχει λύσει τις διαφορές που είχε με τον Ίκερ Κασίγιας και τον Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια των Μερένγκες.
Στροφή 180 μοιρών κάνουν στη Ρεάλ Μαδρίτης, αφού σύμφωνα με τα δημοσιεύματα, η διοίκηση της ομάδας κάνει προσπάθειες για να διατηρήσει τον Ζοζέ Μουρίνιο στον πάγκο του συλλόγου και την επόμενη χρονιά.
Η πρόκριση επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και οι νίκες επί της Μπαρτσελόνα, άλλαξαν το αρνητικό κλίμα που υπήρχε για τον «Special One», ο οποίος πλέον έχει λύσει τις διαφορές που είχε με τον Ίκερ Κασίγιας και τον Σέρχιο Ράμος στα αποδυτήρια των Μερένγκες.
Ο Φλορεντίνο Πέρεθ στηρίζει τον Πορτογάλο τεχνικό και θέλει να τον διατηρήσει στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ενώ την ίδια ώρα οι φήμες από την Αγγλία, που θέλουν τον Ρομάν Αμπράμοβιτς να πλησιάζει τον Μουρίνιο για να τον φέρει ξανά στη Τσέλσι, έχουν φουντώσει.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Αναβαθμιζεται η πρόσβαση σε 31 προσκυνηματικούς χώρους της Π.Ε Ηλείας
- «Ο Παναθηναϊκός ενδιαφέρεται για τον Αντί Πελμάρ»
- Μέσα στην πυρόσφαιρα – Τι είδαν οι αστροναύτες του Artemis καθώς έπεφταν σαν μετέωρο στη Γη
- Άννα Βίσση: Sold out η συναυλία στο ΟΑΚΑ – 20.000 νέα εισιτήρια
- Σε λειτουργία ο πρώτος σταθμός μέτρησης της ποιότητας του αέρα του Δήμου Ζακύνθου
- Τραμπ: Τώρα λέει ότι… τερμάτισε 10 πολέμους – Υπολογίζει Ιράν και Λίβανο




