Κλειστή η Εθνική Οδός Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας στο 30ό χιλιόμετρο
Σοβαρή καθίζηση υπέστη το οδόστρωμα στο 30ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας - Ηγουμενίτσας, στη θέση Γέφυρα της Δέσπως, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων. Η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό στο σημείο του προβλήματος και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων.
Σοβαρή καθίζηση υπέστη το οδόστρωμα στο 30ό χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Πρέβεζας – Ηγουμενίτσας, στη θέση Γέφυρα της Δέσπως, λόγω των έντονων βροχοπτώσεων.
Η Τροχαία έκλεισε την Εθνική Οδό στο σημείο του προβλήματος και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω παρακαμπτηρίων δρόμων.
Ο δήμαρχος της Πρέβεζας Χρ.Μπαΐλης ενημέρωσε την Περιφέρεια Ηπείρου για το θέμα, προκειμένου να αποκατασταθεί το οδόστρωμα από τις αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Οι διαιτητές καταγγέλλουν τον Φλορεντίνο Πέρεθ στην Επιτροπή Κατά της Βίας
- Μαρόκο: Τουλάχιστον 11 οι νεκροί από την κατάρρευση πολυκατοικίας στην πόλη Φεζ – Έξι τραυματίες
- Ο Μάρκο Ρούμπιο ανακοίνωσε το ταξίδι… της προέδρου της Βενεζουέλας στην Ινδία
- Ρωσία: Έτοιμοι για συνομιλίες με τους Ευρωπαίους
- Ο Αντρέα Μποτσέλι φέρνει ξανά τις συναυλίες στο «Μπερναμπέου»
- Ρεάλ Μαδρίτης: Βίντεο από την τελευταία προπόνηση των Μαδριλένων ενόψει Βαλένθια (vids)

